Wat doet de gisou-olie?

Onze duurzaam geproduceerde honing is rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten en voedt en hydrateert diep om droge, beschadigde lokken te herstellen en te herstellen. Het is ook een krachtige antioxidant die helpt de huid te genezen en te voeden en vochtverlies te voorkomen. Houdt het haar gehydrateerd om droge, beschadigde lokken te herstellen. Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen.

Het opnemen van honinghaarolie in uw dagelijkse haarverzorgingsroutine resulteert in zachter, sterker en gezonder haar in het algemeen. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Als kanttekening mag gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Uit deze gisou haarolie review bleek dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt.

Een van die huidige beroemde schoonheidsproducten is de Honey Infused Hair Oil van het haarverzorgingsmerk Gisou van influencer Negin Mirsalehi. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. Breng de haarolie aan op vochtig of handdoekdroog haar na het wassen met Honey Infused Hair Wash, voor een betere opname en om vocht vast te houden. Voeg een paar druppels van de Honey Infused Hair Oil toe aan het Honey Infused Hair Mask wanneer het haar intensief moet worden hersteld en verjongd.

Er zijn meerdere manieren waarop je de Gisou Honey Infused Hair Oil kunt gebruiken, afhankelijk van je haartype, voorkeuren en hoeveel voeding je haar nodig heeft. Honey Hair Oil is een multi-tasking haarverzorgingsproduct dat is samengesteld om het haar tot in de kern weer op te bouwen en te herstellen. Deze beoordeling van Gisou haarolie heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen.

Leave Reply

Required fields are marked *