Wie zou haarolie moeten gebruiken?

Het kennen van de voordelen maakt het gemakkelijker om de angst te overwinnen. Hier vijf goede redenen om haarolie te gebruiken. Door regelmatig haarolie te gebruiken, worden vitamines en mineralen hersteld die kunnen worden verwijderd als je vaak wast of een shampoo op wasmiddelbasis gebruikt. Haarolie kan ook helpen beschermen tegen breuk, kroezen verminderen en beschadigde lokken polijsten en glans geven.

Oliën spelen een belangrijke rol bij het beschermen van haar tegen regelmatige slijtage. Het oliën van haar vermindert regelmatig hygrale vermoeidheid, of het opzwellen en drogen van het haar. Oliën beschermen de follikel tegen oppervlakteactieve stoffen door de opening tussen nagelriemcellen op te vullen. Ze zijn een kit, dus ze sluiten de nagelriem af.

Oliën zijn een geweldige hittebeschermer. Over het algemeen zijn ze een geweldige booster voor de gezondheid van haar. Vlak voordat het splitst, betekent dat dat er niets is dat het bij elkaar houdt, en al die lipiden zijn verdwenen, dus je moet ze vervangen. Een manier om haarolie te gebruiken is als een vochtinbrengende behandeling.

Om dit te doen, zei Eliot dat hij zijn klanten vertelt „om aan te brengen voordat je gaat douchen, je haar vast te pinnen en de stoom uit de douche de nagelriem te laten openen en in het haar te dringen. Voor degenen die een nauwe relatie hebben met föhns en andere hete gereedschappen, is haarolie absoluut essentieel. Gebruik het als een pre-styling primer voor hittebescherming en snellere föhnen. Breng 1-3 pompjes, afhankelijk van de lengte, aan op handdoekdroog haar en verdeel gelijkmatig.

Na het stylen kun je een beetje olie op droog haar vegen als finishing touch voor glans en geur. Het hangt af van het resultaat dat u zoekt. Olie aanbrengen op nat haar betekent minder glans, maar er zijn nog andere voordelen, zoals ontwarren en hittebescherming voor het föhnen. Op droog haar is de glansfactor hoger en krijg je een betere bescherming tegen kroezen, UV en vervuiling.

Breng voor beide voordelen 1-2 pompjes aan op nat haar en eindig vervolgens met nog eens 1-2 pompjes gelijkmatig aangebracht op droog haar. Regelmatig haarolie aanbrengen kan de smering van de schacht verbeteren en haarbreuk helpen voorkomen. Naast het voorkomen van gespleten punten, geeft de juiste haarolie het haar ook een stralende glans, ontwart en kan het je haarkleur verbeteren. Haarolie aanbrengen op droog haar is het beste als u specifieke oppervlakte- of textuurproblemen wilt aanpakken, zoals het bestrijden van kroezen of het maskeren van schade.

Ayurveda raadt aan om haar bijna elke dag te oliën als onderdeel van dinacharya, of een dagelijkse routine, hoewel dit misschien niet voor iedereen realistisch is. Voor gespleten haarpunten kunnen noten- en minerale oliën zeer effectief zijn, terwijl voor het gladstrijken van beschadigd haar dat last heeft van kroezen en flyaways, minerale olie en zonnebloem de glans kunnen verbeteren en wrijving verminderen om haarbeschadiging te voorkomen. Zodra het haar droog is, kunt u nog een pompje haarolie in uw handpalmen gebruiken en deze tussen uw vingertoppen opwarmen. Haarolie kan het haar verzachten en vitamines en mineralen leveren die worden ontdaan van veelvuldig wassen.

Laten we het hebben over haarolie, een van de vele producten die belooft je glanzend, gezond, Pantene commercieel waardig haar te geven. Je hoeft je niet meer af te vragen welke olie goed is voor haar, we zullen je begeleiden om je perfecte olie te vinden op basis van je haartype en behoeften. Er zijn drie stappen tijdens je haarverzorgingsroutine waarin je haarolie kunt toevoegen voor ultieme glans, vocht en styling. Haarolie aanbrengen op vochtig haar is de meest effectieve manier om schade en droogheid aan te pakken, omdat strengen die licht nat zijn van nature meer absorberend zijn.

Op reeds droog haar kan haarolie helpen om kroezen of flyaways glad te strijken, en is vooral goed voor het toevoegen van glans aan krullen en golven. Houd er altijd rekening mee om het spaarzaam te gebruiken, het gewenste effect is dat strengen worden gecoat, niet verdronken in haarolie. Immers, meer olie betekent op zijn beurt meer shampoo gebruiken, wat kan leiden tot het strippen van natuurlijke oliën en vocht, waardoor lokken dorstiger blijven dan vóór de haaroliebehandeling. Als je vet haar hebt, kun je nog steeds profiteren van olie - in feite kan het gebruik van arganolie in een reiniger zoals New Wash Deep helpen om je natuurlijke olieproductie in balans te brengen.

Om te stylen met haarolie, moet je ervoor zorgen dat je een product kiest dat speciaal is ontworpen voor de taak - een product met lichtgewicht oliën die je look niet verzwaren of er vettig uitzien. .

Leave Reply

Required fields are marked *