Wanneer gisou haarolie gebruiken?

We raden 1-2 druppels aan voor fijn haar, 2-3 voor halflang haar en 3-4 voor dik haar. Voor algemene toepassing, warm het product op tussen uw handpalmen en vingers. Je vraagt je misschien af hoeveel druppels haarolie je moet gebruiken voor je haartype. Breng het product vervolgens met uw vingers in kambewegingen aan om het product gelijkmatig te verdelen.

Ik gebruik het haarmasker twee tot drie keer per week, zo vaak was ik mijn haar. Af en toe meng ik een paar druppels haarolie met het haarmasker en breng dat aan op mijn haar, waardoor het onmogelijk zijdeachtig wordt. Ik breng het meestal aan voordat ik ga sporten, laat het tijdens mijn zweetsessie aan en was het daarna uit. Na het wassen- Breng een royale hoeveelheid Honey Infused Hair Mask aan op handdoekdroog haar van de wortels tot de punten.

Doe 1 of 2 druppels Gisou Honey Infused Hair Oil in de palm van je hand, warm het op door tussen je vingers te wrijven en laat het zachtjes door droog haar lopen. Geef je haar een dubbele dosis voedselrijke honing voor intense voeding die diep doordringt tot in de kern van de hoofdhuid en haarzakjes. Een van die huidige beroemde schoonheidsproducten is de Honey Infused Hair Oil van het haarverzorgingsmerk Gisou van influencer Negin Mirsalehi. Verdeel je haar eenvoudig in 2 secties, neem dan 1 volle spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig.

Het opnemen van honinghaarolie in uw dagelijkse haarverzorgingsroutine resulteert in zachter, sterker en gezonder haar in het algemeen. Nadat ik het had afgewassen hoefde ik achteraf niet eens haarolie aan te doen omdat mijn haar zo zijdezacht en zacht was. Toen Gisou uitkwam met een miniset met reismaten van zijn haarmasker en hittebeschermende spray, wist ik dat ik het moest opscheppen. Op dagen dat ik mijn haar niet was (ik was mijn haar elke 2-3 dagen), spuit ik dit op en het geeft me gewoon een boost van vertrouwen.

Voeg een paar druppels van de Honey Infused Hair Oil toe aan het Honey Infused Hair Mask wanneer het haar intensief moet worden hersteld en verjongd. Wanneer ik een niet-Gisou-shampoo gebruik, helpt deze olie mijn haar glanzender en gladder te maken en over het algemeen minder wirwar te maken.

Leave Reply

Required fields are marked *