Zit er siliconen in gisou haarolie?

De beslissing om bepaalde ingrediënten, zoals siliconen, in onze formules op te nemen, is gebaseerd op onze overtuiging dat het resultaat en de functie van een product net zo belangrijk zijn als de ingrediënten. In dit geval is de toevoeging van siliconen bedoeld om de Honey Infused Hair Oil een droog olie-effect te geven om te voorkomen dat het haar vettig wordt. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt.

Producten op basis van siliconen in krullend haar kunnen opbouw veroorzaken omdat het ingrediënt niet oplost in water. Ik heb bijvoorbeeld heel steil en dun haar en ik vind siliconen in mijn haarproducten eigenlijk niet erg, zolang het maar niet te overweldigend is. Als je de ingrediëntenlijst van dichterbij bekijkt, zul je ook merken dat honing eigenlijk onderaan die lijst staat. Ik denk dat de haarolie te plakkerig zou zijn geworden als ze te veel honing zouden toevoegen.

De haarolie bevat ook zoete amandelolie, kokosolie en vitamine E. Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht. Als kanttekening mag gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Het zesdelige assortiment, bestaande uit heldenproduct met honing doordrenkte haarolie, £35, met honing doordrenkt haarmasker, £45, met honing doordrenkt haarparfum, £65, Propolis Infused Polishing Primer, £27, Propolis Infused Heat Protecting Spray, £33, en Honey Infused Conditioner, £26, is nu beschikbaar, in mooie Millennial Pink glorie ( inspiratie zeker ontleend aan de verpakking van Glossier).

Mijn haar houdt absoluut van haar oliën, vooral de goede, en zelfs sommige drogisterijmerken die maar een dollar kosten, waren de beste voor mijn haar. Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter. Een conditioner helpt om alle voeding en vocht van het Honey Infused Hair Mask vast te houden door de haarschubben te verzegelen en weer te sluiten. Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk.

Soms, als mijn haar op de tweede dag extra droog is, breng ik gewoon een kleine druppel aan op de uiteinden van mijn haar en verwijdert het elke kroesheid. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. De haarolie werd geboren nadat Negins Perzische moeder naar Nederland verhuisde en niet onder de indruk was van het haarverzorgingsaanbod en begon haar eigen haarverzorgingsaanbod te creëren met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Deze recensie van Gisou haarolie ontdekte dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt.

De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel.

Leave Reply

Required fields are marked *