Zijn gisou haarproducten goed?

Ja, Gisou is gemaakt met alle haartypes in gedachten, maar je haartype zal onvermijdelijk bepalen hoeveel of hoe vaak je deze producten gebruikt. Ik heb het gevoel dat mensen met vetere haartypes enigszins terughoudend willen zijn in hoeveel van het Honey Infused Hair Mask and Oil ze gebruiken zoals toen ik hardhandig was, zelfs mijn droge, grove haar moest sneller worden gewassen. Ondertussen heb ik het gisou haarmasker ongeveer elke andere wasbeurt gebruikt, om je een idee te geven van hoeveel product ik gebruik. Gemaakt met dezelfde Gisou-geur, revitaliseert het parfum perfect het aroma van alle Gisou-producten.

Ik heb er vertrouwen in dat de met honing doordrenkte haarolie aanzienlijk heeft bijgedragen aan de toename van hydratatie en glans die ik in mijn haar heb opgemerkt. Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Gisou's Honey Infused Shampoo and Conditioner zijn de meest goedkope en kosten elk £27, terwijl Gisou's haarolie de duurste is voor £68.Nadat ik mijn haar met de handdoek heb gedroogd, druppel ik vier of vijf druppels haarolie in mijn hand voordat ik het door mijn lokken kam. Voor mensen met ernstig droge haartypes raadt Gisou zelfs aan om voor het aanbrengen een beetje haarolie met zijn haarmasker te mengen, maar ik heb tot nu toe niet de behoefte gevoeld om dat te doen.

Het haarmasker zorgt ervoor dat mijn haar als zijde aanvoelt als ik het uitspoel, en de olie laat mijn haar de hele dag fris en bloemig ruiken. De haarolie is al een vaste favoriet van zoooo veel haarverzorgingsliefhebbers op Instagram, maar ik was ook benieuwd naar de andere producten van Gisou. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Eerlijk gezegd ben ik een beetje lui als het gaat om haarmaskers, vooral omdat ik merk dat ze niet vaak een verschil maken voor mijn haar.

Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Het heeft mijn haar een beetje vochtboost gegeven waar ik echt van hield en het heeft geholpen het kroezen van mijn haar te temmen. Gisou stuurde me hun met honing doordrenkte haarolie en hun met propolis doordrenkte texturiserende golfspray, en na slechts een week gebruik bestelde ik de rest van de lijn om uit te testen. Nadat ik de Gisou haarolie, haarmasker en haarparfum bijna twee maanden heb getest, ben ik verheugd te kunnen melden dat mijn verlangen om van ze te houden een echte obsessie is geworden.

Leave Reply

Required fields are marked *