Kun je gisou haarolie gebruiken voor hitte?

Breng de haarolie aan op vochtig of handdoekdroog haar na het wassen met Honey Infused Hair Wash, voor een betere opname en om vocht vast te houden. Dit helpt kroezen te voorkomen bij het föhnen of aan de lucht drogen van je haar. Je kunt het Honey Infused Hair Mask zeker gebruiken op droog haar. Breng gewoon een ruime hoeveelheid aan op droog haar, laat het een nacht staan, als je dat wilt, en spoel het uit.

Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen. Voor een zachtere finish kunt u de HIHO aanbrengen op handdoekdroog haar, van middellengtes tot punten waar het haar droger is, en het in het haar laten absorberen. Het opnemen van honinghaarolie in uw dagelijkse haarverzorgingsroutine resulteert in zachter, sterker en gezonder haar in het algemeen. Begin met het verdelen van je haar in 2 secties, neem dan 1 volledige spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig.

Voeg een paar druppels van de Honey Infused Hair Oil toe aan het Honey Infused Hair Mask wanneer het haar intensief moet worden hersteld en verjongd. In dit geval is de toevoeging van siliconen bedoeld om de Honey Infused Hair Oil een droog olie-effect te geven om te voorkomen dat het haar vettig wordt. Verdeel je haar eenvoudig in 2 secties, neem dan 1 volle spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig. Een conditioner helpt om alle voeding en vocht van het Honey Infused Hair Mask vast te houden door de haarschubben te verzegelen en weer te sluiten.

Er zijn meerdere manieren waarop je de Gisou Honey Infused Hair Oil kunt gebruiken, afhankelijk van je haartype, voorkeuren en hoeveel voeding je haar nodig heeft. Als je op zoek bent naar een strak kapsel of opgestoken kapsel, gebruik dan de haarolie als laatste stap om flyaways glad te strijken en extra glans toe te voegen.

Leave Reply

Required fields are marked *