Laat gisou je haar groeien?

Bij Gisou weten we dat een gezonde, evenwichtige hoofdhuid essentieel is voor een gezonde haargroei. Onze hoofdhuidbehandeling brengt het microbioom van de hoofdhuid weer in balans en vermindert ontstekingen, wat irritatie van de hoofdhuid voorkomt en je helpt langer, sterker haar te laten groeien. Biologische honing is een fantastische keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in de overstap naar natuurlijke haarverzorging. Het reinigt zachtjes en voegt vocht toe aan het haar.

Het geeft ook de wortels en lokken van het haar een boost van vitale aminozuren, antioxidanten, vitamines en mineralen. Door zijn regeneratieve eigenschappen is het ook geweldig voor de hoofdhuid. Nu heb ik alleen Number geprobeerd 1 die werd gebruikt na het wassen omdat ik een luie meid ben en de twee andere opties een beetje te ingewikkeld zijn lol. Pre-styling - Gisou Honey Infused Hair Oil kan voorafgaand aan je stylingroutine worden gebruikt voor een voedend effect en een gezonde glans.

Meng met honing doordrenkte haarolie- Je kunt een paar druppels Gisou Honey Infused Hair Oil mengen met je Honey Infused Hair Mask voor een nog diepere voedende behandeling. Deze cellen vormen de haarzakjes en haarkanalen van de hoofdhuid, die essentieel zijn voor een gezonde haargroei. Op dagen dat ik mijn haar niet was (ik was mijn haar elke 2-3 dagen), spuit ik dit op en het geeft me gewoon een boost van vertrouwen. Spray gelijkmatig vanaf een armlengte door droog haar en geef je haar dan een flip om de frisse Gisou-geur uit te stralen.

Wanneer je haar%26 hoofdhuid te vuil wordt, veroorzaak je eigenlijk blokkade %26 opbouw in je haarzakjes, wat ook tot haaruitval kan leiden. Wanneer het enzym de glucose afbreekt, laat het waterstofperoxide achter, waarvan bekend is dat het het haar lichter maakt door de melanine in het haar af te breken. Gisou stuurde me hun met honing doordrenkte haarolie en hun met propolis doordrenkte texturiserende golfspray, en na slechts een week gebruik bestelde ik de rest van de lijn om uit te testen. Een conditioner helpt om alle voeding en vocht van het Honey Infused Hair Mask vast te houden door de haarschubben te verzegelen en weer te sluiten.

Honing is een geweldige natuurlijke haarconditioner omdat de hydraterende eigenschappen het haar verzachten, ontwarren en gladmaken. Wanneer ik een niet-Gisou-shampoo gebruik, helpt deze olie mijn haar glanzender en gladder te maken en over het algemeen minder wirwar te maken. Honing bevat ook voedingsstoffen die de haarsterkte en structuur versterken, die breuk kunnen verminderen om het haar na verloop van tijd langer te laten groeien. Ik heb altijd geworsteld met haaroliën die mijn haar te vettig of zwaar maken, en had de neiging om ze gewoon aan mijn uiteinden te gebruiken.

Gebaseerd op een huisgemaakt familierecept met honing uit de Mirsalehi Bee Garden, is de Honey Infused Hair Oil de ultieme multifunctionele olie voor kroespreventie, hydratatie, voeding en glans. Ik gebruik de Honey Infused Hair Oil aan mijn uiteinden bij het stylen van mijn haar%26 het haarmasker elke 7-10 dagen als een diepe conditionerende behandeling onder de douche.

Leave Reply

Required fields are marked *