Ruikt gisou haarolie goed?

Het ruikt een beetje bloemig, maar heeft ook een zoete, maar zachte honingnoot. Ik ben dol op Gisou-producten en ik wil ze zeker allemaal proberen. De geur is zo aangenaam en ik krijg altijd complimenten. Gisou's Honey Infused Hair Oil kan net zo goed vloeibaar goud zijn.

In de vierkante glazen fles leeft een bleke amberolie die op honing lijkt. De druppelaar levert een niet-plakkerige en gewichtloze olie die even veelzijdig als heerlijk is om te ruiken. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Ze schrijft haar lange gezonde haar toe aan een oud familierecept voor met honing doordrenkte haarolie, die ze gebruikt sinds ze een klein meisje was.

Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht. Uit deze gisou haarolie review bleek dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt.

Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Soms, als mijn haar op de tweede dag extra droog is, breng ik gewoon een kleine druppel aan op de uiteinden van mijn haar en verwijdert het elke kroesheid. Het zesdelige assortiment, bestaande uit heldenproduct met honing doordrenkte haarolie, £35, met honing doordrenkt haarmasker, £45, met honing doordrenkt haarparfum, £65, Propolis Infused Polishing Primer, £27, Propolis Infused Heat Protecting Spray, £33, en Honey Infused Conditioner, £26, is nu beschikbaar, in mooie Millennial Pink glorie ( inspiratie zeker ontleend aan de verpakking van Glossier). Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten.

Door 1-2 druppels aan te brengen en de olie in mijn handen op te warmen, hou ik ervan om de flyaways naar beneden te drukken en de olie over mijn hele haar te gloeien vanaf de wortels naar beneden. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt.

Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe.

Leave Reply

Required fields are marked *