Kun je gisou haarolie gebruiken op nat haar?

Je kunt de Honey Infused Hair Oil aanbrengen op zowel nat als droog haar. Breng de haarolie aan op vochtig of handdoekdroog haar na het wassen met Honey Infused Hair Wash, voor een betere opname en om vocht vast te houden. Dit helpt kroezen te voorkomen bij het föhnen of aan de lucht drogen van je haar. Mijn eerste kennismaking met de Honey Infused Hair Oil kwam een paar jaar geleden.

Op dat moment had ik het gevoel dat ik elke olie onder de zon had geprobeerd, en ik heb de hype nooit begrepen. De meeste oliën zorgden ervoor dat mijn haar vettig en verzwaard aanvoelde, en hoewel ik ze vochtig kon gebruiken, als ik ze op droog haar probeerde aan te brengen, was het hele ding gewoon een puinhoop. Ik gebruik het op nat haar en droog haar, en ik kan het zelfs op de bovenkant van mijn hoofd aanbrengen om kroezen glad te strijken zonder eruit te zien als een vetbal. Toen Gisou uitkwam met een miniset met reismaten van zijn haarmasker en hittebeschermende spray, wist ik dat ik het moest opscheppen.

Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur. Honey Hair Oil is een multi-tasking haarverzorgingsproduct dat is samengesteld om het haar tot in de kern weer op te bouwen en te herstellen. Het regelmatig gebruiken van honingolie voor haar resulteert in sterker, gladder, geconditioneerd haar dat beter bestand is tegen breuk en gespleten haarpunten, waardoor het na verloop van tijd langer kan groeien.

Verdeel je haar eenvoudig in 2 secties, neem dan 1 volle spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig. Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen. Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon. Er zijn meerdere manieren waarop je de Gisou Honey Infused Hair Oil kunt gebruiken, afhankelijk van je haartype, voorkeuren en hoeveel voeding je haar nodig heeft.

Ik heb in de afgelopen kavels veel haaroliën getest met een mooie verpakking en mijn natuurlijk pluisgevoelige haar zag er nooit echt beter uit. Geef je haar een dubbele dosis voedselrijke honing voor intense voeding die diep doordringt tot in de kern van de hoofdhuid en haarzakjes. Voeg een paar druppels van de Honey Infused Hair Oil toe aan het Honey Infused Hair Mask wanneer het haar intensief moet worden hersteld en verjongd.

Leave Reply

Required fields are marked *