Hoe ruiken gisou-producten?

Delicate, zoete tonen van honing vermengen zich in lentebloemen geïnspireerd op de Mirsalehi Bee Garden, terwijl citrusachtige tonen van abrikoos en mandarijn een speelse draai geven aan het aroma. Alles klopt er zo goed aan, van de fles, geur, verkwikkend spoor dat het de hele dag achterlaat, tot het punt waarop ik het nu als gewoon parfum ga gebruiken. Het is zo delicaat en brengt me na elke mist in trance. De haarwas en conditioner zijn de eerste Gisou-producten die ik heb geprobeerd.

Van de geur tot de textuur, tot de resultaten. Misschien ben ik het gewoon, maar ik heb wel een paar pompen nodig om genoeg te krijgen om een goed schuim te creëren. Ik vind het niet per se erg, maar het is meer product dan ik normaal zou gebruiken. Hoe dan ook, ik vind het absoluut geweldig om het te combineren met de conditioner.

Het voelt geweldig als je het bericht instuurt en super voorzichtig afspoelt. Het is uniek en ik kijk er naar uit om hem elke douche te gebruiken. Over het algemeen een zeer zintuiglijke ervaring die me bij elk gebruik stimuleert. Als ik eerst één product zou moeten aanbevelen om het te proberen, zou ik het haarparfum gebruiken.

Ten eerste kun je de geur ervaren en een algemeen idee krijgen van hoe al haar producten ruiken, en ten tweede blijft het de hele dag op je hangen. Een hemels moment van gelukzaligheid en zorg. Gisou's Honey Infused Hair Oil kan net zo goed vloeibaar goud zijn. In de vierkante glazen fles leeft een bleke amberolie die op honing lijkt.

De druppelaar levert een niet-plakkerige en gewichtloze olie die even veelzijdig als heerlijk is om te ruiken. Ik heb bijvoorbeeld heel steil en dun haar en ik vind siliconen in mijn haarproducten eigenlijk niet erg, zolang het maar niet te overweldigend is. Een delicaat haarparfum, verrijkt met Mirsalehi-honing, geformuleerd om het haar te verfrissen en te ruiken met Gisou's kenmerkende honing doordrenkte geur.

Leave Reply

Required fields are marked *