Gisou oprichter van haarolie?

Negin Mirsalehi is een ultra-populaire influencer en oprichter van Gisou, een lijn van natuurlijke haarproducten op basis van bijen. Negins merk werd geïnspireerd door haar familiegeschiedenis, aangezien ze een imker van de zesde generatie is - en voor het eerst kennis maakte met de gezondheids- en schoonheidsvoordelen van bijen toen ze opgroeide in Amsterdam. Heb je je ooit afgevraagd wat sommige van je favoriete vrouwelijke figuren elke dag doen? MOJEH's A Day In The Life-serie volgt enkele van de meest invloedrijke vrouwelijke verhuizers en shakers in de regio, van bedrijfseigenaren en ondernemers tot modeontwerpers en eigenaren van kunstgalerijen. Als het gaat om Gisou-oprichter Negin Mirsalehi, is er nooit een saaie dag voor de Nederlands-Iraanse imker, ondernemer en influencer.

Negin Mirsalehi deelt het echte verhaal achter Gisou, een merk dat is ontstaan uit een passie voor honingbijen en haarverzorging. Toen ik me realiseerde hoe nuttig de zelfgemaakte met honing doordrenkte haarolie van mijn familie was voor mijn haar, werd ik geïnspireerd om het met de wereld te delen. Als antwoord op de vragen van haar volgers creëerden zij en Stibbe 10.000 flessen Honey Infused Hair Oil en vertakten ze zich snel in haarverzorgings- en stylingproducten, met behulp van de honing en propolis uit de netelroos van haar vader en andere natuurlijke ingrediënten. De met honing doordrenkte producten zijn bedoeld om het haar te hydrateren en te conditioneren, terwijl de propolis-producten voor en na het stylen van het haar zijn.

Zijdeachtig en gewichtloos van textuur, het glijdt praktisch over het haar en ik vond het uitstekend voor het gladstrijken van kroezen, het verbeteren van glans en het voeden van mijn lengtes - het heeft een opmerkelijke verbetering aangebracht, zelfs op de gebieden waar mijn haar is gebleekt. Hoe meer vragen ik kreeg over mijn haar specifiek, hoe meer ik de kracht van de Honey Infused Hair Oil met de wereld wilde delen. De Honey Infused Hair Oil is het multifunctionele haarverzorgingsnietje dat ik aanbeveel voor alle haartypes - het voedt en hydrateert het haar tot in de kern, herstelt schade en gespleten haarpunten. Ik gebruikte de zelfgemaakte haarolie van mijn moeder met honing uit de bijentuin van mijn vader sinds ik een klein meisje was.

Variërend van shampoo en conditioner tot haarolie en haarparfum, honing die in Gisou-producten wordt gebruikt, komt allemaal uit de Mirsalehi Bee Garden van het merk en bevat een mix van mineralen en vitamines. Omdat het honing bevat, wat een natuurlijk bevochtigingsmiddel is, helpt de olie het vochtgehalte van het haar in evenwicht te brengen (net als een tonicum als het haar droog, beschadigd of gekleurd is), en kan het worden gebruikt als een pre-styling- of afwerkingsproduct, of als een diepe behandeling. Mijn moeder heeft de originele formule gemaakt voor de met honing doordrenkte haarolie die al jaren in de familie zit en die ik heb gebruikt sinds ik me kan herinneren.

Leave Reply

Required fields are marked *