Is gisou haarolie krullend meisje goedgekeurd?

Voor de shampoo bevat het natriumlauroylmethylistheionaat, waarvan curlsbot zei dat dit ingrediënt meer onderzoek nodig had, maar dat het CG-goedgekeurde ingrediënten bevatte, zoals decylglucoside en cocamidopropylbetaïne. De conditioner bevat cetearylalcohol en dat heeft ook meer onderzoek nodig. Hun haarmasker bevat ook cetearylalcohol en dezelfde reactie. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing.

Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt. Producten op basis van siliconen in krullend haar kunnen opbouw veroorzaken omdat het ingrediënt niet oplost in water. Ik heb bijvoorbeeld heel steil en dun haar en ik vind siliconen in mijn haarproducten eigenlijk niet erg, zolang het maar niet te overweldigend is. Als je de ingrediëntenlijst van dichterbij bekijkt, zul je ook merken dat honing eigenlijk onderaan die lijst staat.

Ik denk dat de haarolie te plakkerig zou zijn geworden als ze te veel honing zouden toevoegen. De haarolie bevat ook zoete amandelolie, kokosolie en vitamine E. Een conditioner helpt om alle voeding en vocht van het Honey Infused Hair Mask vast te houden door de haarschubben te verzegelen en weer te sluiten. Maar zo nu en dan willen we onszelf gewoon trakteren op een mooie haarolie met een mix van ingrediënten.

Gebaseerd op een huisgemaakt familierecept met honing uit de Mirsalehi Bee Garden, is de Honey Infused Hair Oil de ultieme multifunctionele olie voor kroespreventie, hydratatie, voeding en glans. Er zijn veel producten voor meisjes en jongens met krullend haar om uit te kiezen, maar ze zijn niet allemaal geweldig voor je haar. Dus als je fijnere krullen hebt die gemakkelijk worden verzwaard, ben je misschien op zoek naar wat lichte cgm haaroliën. Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht.

Nog een van onze favoriete productcombinaties is de nachtelijke behandeling van Negin met behulp van het Honey Infused Hair Mask met de Honey Infused Hair Oil. Kokosolie kan heel goed werken voor de krullende meisjesmethode, zowel als voorwasoliebehandeling als als leave-in. Soms, als mijn haar op de tweede dag extra droog is, breng ik gewoon een kleine druppel aan op de uiteinden van mijn haar en verwijdert het elke kroesheid. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur.

Leave Reply

Required fields are marked *