Hoe ruikt gisou haarolie?

Delicate, zoete tonen van honing vermengen zich in lentebloemen geïnspireerd op de Mirsalehi Bee Garden, terwijl citrusachtige tonen van abrikoos en mandarijn een speelse draai geven aan het aroma. Door 1-2 druppels aan te brengen en de olie in mijn handen op te warmen, hou ik ervan om de flyaways naar beneden te drukken en de olie over mijn hele haar te gloeien vanaf de wortels naar beneden. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën.

Negins moeder hielp ook veel te inspireren door de formule voor de beruchte Honey Infused Hair Oil te ontwikkelen. Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt.

Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter. Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten. Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht.

Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Deze recensie van Gisou haarolie ontdekte dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt. Ik laat mijn haarhanddoek meestal drogen met mijn haar ingepakt na mijn douche en föhnen het ongeveer 70% daarna.

Leave Reply

Required fields are marked *