Is gisou haarolie een hittebescherming?

Kies bij elke bestelling een gratis monster. De Gisou propolis hittebeschermer doet goed werk bij het beheren en verzachten van haar. Mijn haar kreeg extra slankheid en glans na het gebruik van deze hittebeschermer, en de lichtgewicht textuur creëerde gemakkelijk meer volume voor mijn wortels. Over het algemeen is het een solide keuze om hoge hitte te voorkomen en kan het allerlei soorten hete gereedschappen aan.

Ik vond echter niets bijzonders aan de doordrenkte propolis bij het föhnen van mijn haar, het is net als een andere competente en beschermende haarspray. Af en toe meng ik een paar druppels haarolie met het haarmasker en breng dat aan op mijn haar, waardoor het onmogelijk zijdeachtig wordt. De vitamine c in dit hittebeschermingsproduct helpt de haargroei te verbeteren en haaruitval te voorkomen. Het moet je haar voeden en gladder maken, zodat je geen duidelijke kroezen en gespleten punten ziet, doffe en levenloze krullen en golven, en verwarde knopen waardoor je haar er rommelig uitziet.

De meeste oliën zorgden ervoor dat mijn haar vettig en verzwaard aanvoelde, en hoewel ik ze vochtig kon gebruiken, als ik ze op droog haar probeerde aan te brengen, was het hele ding gewoon een puinhoop. Dit haarstylingproduct helpt alle haartypes te beschermen en te perfectioneren tegen verwarmde apparaten en zonneschade. Het mondstuk van de Gisou propolis doordrenkte hittebeschermende spray werkt redelijk goed en het zal je haar niet verzwaren omdat de mist erg licht is. Toen Gisou uitkwam met een miniset met reismaten van zijn haarmasker en hittebeschermende spray, wist ik dat ik het moest opscheppen.

Hun beroemde met honing doordrenkte haarolie bleef jarenlang een familiegeheim voordat oprichter, Negin Mirsalehi, werd geïnspireerd om het met de wereld te delen. Studies hebben aangetoond dat bijenpropolis kan helpen het aantal haargroeicellen te verhogen, en de Gisou heeft het in hun hittebeschermende spray gestopt.

Leave Reply

Required fields are marked *