Hoe lang gaat gisou haarolie mee?

Terwijl de geur van dit haarparfum langer op je lokken blijft zitten dan een traditioneel parfum, vervaagt het na vijf uur. Hoe dan ook, als je net zo dol bent op Gisou's geur als ik, dan heb je dit product nodig. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter.

Dus ik zal voor dit doel de grotere fles kopen en ook het gisou-haarmasker proberen dat je aanbeveelt. Ik heb altijd geworsteld met haaroliën die mijn haar te vettig of zwaar maken, en had de neiging om ze gewoon aan mijn uiteinden te gebruiken. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Ik heb in de afgelopen kavels veel haaroliën getest met een mooie verpakking en mijn natuurlijk pluisgevoelige haar zag er nooit echt beter uit.

Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Het haarmasker van Gisou is geformuleerd om het haar te hydrateren en aan te vullen en tegelijkertijd de elasticiteit, glans en beheersbaarheid te verbeteren. Nog een van onze favoriete productcombinaties is de nachtelijke behandeling van Negin met behulp van het Honey Infused Hair Mask met de Honey Infused Hair Oil. Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten.

Trek de druppelaar voorzichtig uit de fles en breng de Honey Infused Hair Oil dienovereenkomstig aan op je haar. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën.

Leave Reply

Required fields are marked *