Wanneer moet je gisou haarolie gebruiken?

We raden 1-2 druppels aan voor fijn haar, 2-3 voor halflang haar en 3-4 voor dik haar. Voor algemene toepassing, warm het product op tussen uw handpalmen en vingers. Je vraagt je misschien af hoeveel druppels haarolie je moet gebruiken voor je haartype. Breng het product vervolgens met uw vingers in kambewegingen aan om het product gelijkmatig te verdelen.

Ik gebruik het haarmasker twee tot drie keer per week, zo vaak was ik mijn haar. Af en toe meng ik een paar druppels haarolie met het haarmasker en breng dat aan op mijn haar, waardoor het onmogelijk zijdeachtig wordt. Ik breng het meestal aan voordat ik ga sporten, laat het tijdens mijn zweetsessie aan en was het daarna uit. Begin met het verdelen van je haar in 2 secties, neem dan 1 volledige spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig.

Een voedende honinghaarolie gaat de effecten van vochtverlies tegen door het haar te voeden en de haarschacht af te dichten om je lokken glanzend, zijdezacht en er op hun best uit te laten zien. Meng met honing doordrenkte haarolie- Je kunt een paar druppels Gisou Honey Infused Hair Oil mengen met je Honey Infused Hair Mask voor een nog diepere voedende behandeling. Gisou Honey Infused Hair Oil kan worden toegevoegd aan je favoriete haarmasker om de kern van je haar te bereiken voor diepere voeding. Doe 1 of 2 druppels Gisou Honey Infused Hair Oil in de palm van je hand, warm het op door tussen je vingers te wrijven en laat het zachtjes door droog haar lopen.

Nadat ik het had afgewassen hoefde ik achteraf niet eens haarolie aan te doen omdat mijn haar zo zijdezacht en zacht was. Gisou Honey Infused Hair Mask is een intensief voedend masker verrijkt met honing uit de Mirsalehi bijentuin, geformuleerd om het haar te hydrateren en aan te vullen en tegelijkertijd de elasticiteit, glans en beheersbaarheid te verbeteren. Gebruik de Honey Infused Hair Oil als laatste stap in je stylingroutine om eventuele flyaways te temmen en glans aan je haar toe te voegen. Gisou Honey Infused Hair Parfum kan worden gebruikt om je stylingroutine af te maken voor een aangename kenmerkende geur, licht voedend effect en een gezonde glans.

Geef je haar een dubbele dosis voedselrijke honing voor intense voeding die diep doordringt tot in de kern van de hoofdhuid en haarzakjes. Er zijn meerdere manieren waarop je de Gisou Honey Infused Hair Oil kunt gebruiken, afhankelijk van je haartype, voorkeuren en hoeveel voeding je haar nodig heeft. Verdeel je haar eenvoudig in 2 secties, neem dan 1 volle spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig. De meeste oliën zorgden ervoor dat mijn haar vettig en verzwaard aanvoelde, en hoewel ik ze vochtig kon gebruiken, als ik ze op droog haar probeerde aan te brengen, was het hele ding gewoon een puinhoop.

Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon.

Leave Reply

Required fields are marked *