Is gisou haarolie siliconenvrij?

De beslissing om bepaalde ingrediënten, zoals siliconen, in onze formules op te nemen, is gebaseerd op onze overtuiging dat het resultaat en de functie van een product net zo belangrijk zijn als de ingrediënten. In dit geval is de toevoeging van siliconen bedoeld om de Honey Infused Hair Oil een droog olie-effect te geven om te voorkomen dat het haar vettig wordt. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt.

Producten op basis van siliconen in krullend haar kunnen opbouw veroorzaken omdat het ingrediënt niet oplost in water. Ik heb bijvoorbeeld heel steil en dun haar en ik vind siliconen in mijn haarproducten eigenlijk niet erg, zolang het maar niet te overweldigend is. Als je de ingrediëntenlijst van dichterbij bekijkt, zul je ook merken dat honing eigenlijk onderaan die lijst staat. Ik denk dat de haarolie te plakkerig zou zijn geworden als ze te veel honing zouden toevoegen.

De haarolie bevat ook zoete amandelolie, kokosolie en vitamine E. Het zesdelige assortiment, bestaande uit heldenproduct met honing doordrenkte haarolie, £35, met honing doordrenkt haarmasker, £45, met honing doordrenkt haarparfum, £65, Propolis Infused Polishing Primer, £27, Propolis Infused Heat Protecting Spray, £33 en honing Infused Conditioner, £26, is nu beschikbaar, in mooie Millennial Pink glorie (inspiratie zeker afkomstig uit de verpakking van Glossier). Gebaseerd op een huisgemaakt familierecept met honing uit de Mirsalehi Bee Garden, is de Honey Infused Hair Oil de ultieme multifunctionele olie voor kroespreventie, hydratatie, voeding en glans. Wat haarverzorging betreft, heeft kokosolie behoorlijk solide onderzoek waaruit blijkt dat het heel goed in het haar kan doordringen (beter dan minerale olie en zonnebloemolie) en het kan haareiwitverlies en kamschade voorkomen.

Trek de druppelaar voorzichtig uit de fles en breng de Honey Infused Hair Oil dienovereenkomstig aan op je haar. Een dubbelblind onderzoek bevestigde dat extra vierge kokosolie even effectief is bij de behandeling van xerose (ook bekend als een zeer droge huid) als minerale olie. Een andere studie wees uit dat kokosolie effectiever is dan minerale olie bij de behandeling van milde tot matige atopische dermatitis (ook bekend als eczeem) bij kinderen. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur.

Om je haar nog meer voeding te geven, kun je je haar ook trakteren op Negins kenmerkende diepe behandeling door een paar druppels Honey Infused Hair Oil toe te voegen aan je dosering Honey Infused Hair Mask. Ze schrijft haar lange gezonde haar toe aan een oud familierecept voor met honing doordrenkte haarolie, die ze gebruikt sinds ze een klein meisje was. De haarolie werd geboren nadat Negins Perzische moeder naar Nederland verhuisde en niet onder de indruk was van het haarverzorgingsaanbod en begon haar eigen haarverzorgingsaanbod te creëren met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Leave Reply

Required fields are marked *