Is gisou haarolie het waard?

Net als de rest van het assortiment haalt Gisou's haarolie zijn inspiratie uit honing; zowel in de ingrediënten als in het uiterlijk en de textuur, die een dikke,. Van ver ziet mijn haar er dik uit. Maar echt, het is best goed en ik heb er veel van om rond te gaan. Elke conditioner die te rijk is, weegt mijn haar naar beneden, terwijl alles wat te waterig is mijn droge lokken niet het vocht geeft dat ze nodig hebben.

Deze landde precies in het midden. De lichte, romige textuur is dik genoeg om mijn krullen te hydrateren zonder ze te verstikken. De eerste keer dat ik de gisou haarolie gebruikte, ging ik veel te zwaar in en merkte ik dat mijn haar een beetje plakkerig aanvoelde. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct.

Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Het haarmasker zorgt ervoor dat mijn haar als zijde aanvoelt als ik het uitspoel, en de olie laat mijn haar de hele dag fris en bloemig ruiken. Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe.

Deze beoordeling van Gisou haarolie heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Ik moest echter steeds meer van de Gisou-shampoo blijven toevoegen om het gevoel te hebben dat ik mijn haar daadwerkelijk had bedekt. Een van die huidige beroemde schoonheidsproducten is de Honey Infused Hair Oil van het haarverzorgingsmerk Gisou van influencer Negin Mirsalehi. Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten.

Ik heb in de afgelopen kavels veel haaroliën getest met een mooie verpakking en mijn natuurlijk pluisgevoelige haar zag er nooit echt beter uit. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is. Ik kan handenvol van het spul aanbrengen en het lijkt mijn haar nooit te verzwaren, dus ik was echt geïnteresseerd om te zien of de Gisou Honey Infused Hair Oil het van de eerste plaats kon slaan.

Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter.

Leave Reply

Required fields are marked *