Waarom is het belangrijk om je haar te oliën?

Naast het hydrateren van je hoofdhuid en het stimuleren van de haargroei, versterkt haarolie ook je haar. Het levert belangrijke mineralen en voedingsstoffen voor de hoofdhuid. Dit kan externe schade voorkomen en versterkt ook het haar. Daarom is sterk en gezond haar ook een van de voordelen van het oliën van haar.

Oliën spelen een belangrijke rol bij het beschermen van het haar tegen regelmatige slijtage. Het oliën van haar vermindert regelmatig hygrale vermoeidheid, of het opzwellen en uitdrogen van het haar. Oliën beschermen de follikel tegen oppervlakteactieve stoffen door de opening tussen nagelriemcellen te vullen. Hoewel het toevoegen van olie aan je haaronderhoudsroutine voordelig is, is het belangrijk om te weten waarom.

Hier zijn 10 belangrijke voordelen voor het oliën van je haar. Krullend haar droogt veel sneller dan gewoon haar. Als het droog is, wordt het pluizig en moeilijk te beheren. Regelmatig je haar oliën met amandelolie, olijfolie of kokosolie kan helpen het kroezen te beheersen en je zachte, drijvende krullen te geven.

Een van de belangrijkste dagelijkse voordelen van oliën voor haar is dat verschillende oliën mineralen en vitamines bevatten die essentieel zijn voor de gezondheid van het haar. Amandelolie bevat vitamine B, K en E, olijfolie heeft vitamine B12, B6, B3 en vitamine K, evenals vitamine E. Deze zijn allemaal essentieel voor haaronderhoud vanwege de verslechtering van uw haar wanneer het wordt blootgesteld aan de elementen. Al generaties lang worden haaroliën gebruikt om de haargroei te stimuleren en tal van andere haarproblemen aan te pakken.

Haarolie is de praktijk om olie op het haar te gieten en het in de hoofdhuid te masseren om vocht, glans en glans te vergroten. Om het zelf te proberen, bedek je je hoofdhuid en haar één keer per week in olie, dek af met een douchemuts of sjaal, laat het een nacht intrekken en was je's ochtends grondig uit. Om te beschermen tegen schade door UV-stralen en vervuiling, breng je een kleine hoeveelheid Hair Defense %26 Hydration Mist aan op droog haar. Natuurlijk kan het rechtstreeks aanbrengen van pepermuntolie op de hoofdhuid vettig uitziend haar betekenen, vooral voor mensen met fijn of dunner wordend haar.

Behalve dat olie je haar voorziet van een bron van hydratatie, kan olie ook de mineralen en vitamines leveren die nodig zijn om het gezond te houden. Het type olie dat je voor je haar gebruikt, hangt af van het gebied waarin je woont en de zuiverheid van de beschikbare olie. Haar heeft de neiging om hydratatie te verliezen door de blootstelling aan de elementen, droog haar kan leiden tot uitgebreide haaruitval. Terwijl ik en veel Zuid-Aziatische vrouwen hun haar hebben geolied als culturele traditie, zit er behoorlijk wat wetenschap achter de praktijk.

Deze hoofdhuid scrub verwijdert voorzichtig de opbouw van dode huidcellen, oliën en haarproducten om zachter, veerkrachtiger haar aan te moedigen. Als je haarolie op oppervlakkig niveau aanbrengt, krijg je gewoon een vette hoofdhuid en doe je niets voor je haar. Dit komt omdat de voordelen van haaroliemassage zijn onder meer exfoliatie van de hoofdhuid, het reinigen van dode huid en het voeden en revitaliseren van fijn haar. Afgezien van de hierboven genoemde oliën, stelt Varalakshmi ook voor om bhringraj-olie of amla-olie te gebruiken voor pitta-haartype.

Leave Reply

Required fields are marked *