Hoe ruikt gisou haarparfum?

Delicate, zoete tonen van honing vermengen zich in lentebloemen geïnspireerd op de Mirsalehi Bee Garden, terwijl citrusachtige tonen van abrikoos en mandarijn een speelse draai geven aan het aroma. Soms, als mijn haar op de tweede dag extra droog is, breng ik gewoon een kleine druppel aan op de uiteinden van mijn haar en verwijdert het elke kroesheid. Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt.

Ik heb bijvoorbeeld heel steil en dun haar en ik vind siliconen in mijn haarproducten eigenlijk niet erg, zolang het maar niet te overweldigend is. Een delicaat haarparfum, verrijkt met Mirsalehi-honing, geformuleerd om het haar te verfrissen en te ruiken met Gisou's kenmerkende honing doordrenkte geur. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Ik laat mijn haarhanddoek meestal drogen met mijn haar ingepakt na mijn douche en föhnen het ongeveer 70% daarna.

Negins moeder hielp ook veel te inspireren door de formule voor de beruchte Honey Infused Hair Oil te ontwikkelen. Door 1-2 druppels aan te brengen en de olie in mijn handen op te warmen, hou ik ervan om de flyaways naar beneden te drukken en de olie over mijn hele haar te gloeien vanaf de wortels naar beneden. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur.

Leave Reply

Required fields are marked *