Is de gisou haarolie goed?

Net als de rest van het assortiment haalt Gisou's haarolie zijn inspiratie uit honing; zowel in de ingrediënten als in het uiterlijk en de textuur, die een dikke,. Gisou's Honey Infused Hair Oil kan net zo goed vloeibaar goud zijn. In de vierkante glazen fles leeft een bleke amberolie die op honing lijkt. De druppelaar levert een niet-plakkerige en gewichtloze olie die even veelzijdig als heerlijk is om te ruiken.

Ik heb in de afgelopen kavels veel haaroliën getest met een mooie verpakking en mijn natuurlijk pluisgevoelige haar zag er nooit echt beter uit. Uit deze gisou haarolie review bleek dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen.

Ja, als u op zoek bent naar een multifunctioneel haarproduct dat uw haar glad, glanzend en gezond maakt. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. Uit deze beoordeling van Gisou haarolie bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel.

Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is. Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Een van die huidige beroemde schoonheidsproducten is de Honey Infused Hair Oil van het haarverzorgingsmerk Gisou van influencer Negin Mirsalehi.

Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat. Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter.

Leave Reply

Required fields are marked *