Is gisou haarolie goed?

Net als de rest van het assortiment haalt Gisou's haarolie zijn inspiratie uit honing; zowel in de ingrediënten als in het uiterlijk en de textuur, die een dikke,. Gisou's Honey Infused Hair Oil kan net zo goed vloeibaar goud zijn. In de vierkante glazen fles leeft een bleke amberolie die op honing lijkt. De druppelaar levert een niet-plakkerige en gewichtloze olie die even veelzijdig als heerlijk is om te ruiken.

Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon. Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter. Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat.

Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is. Deze recensie van Gisou haarolie ontdekte dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt.

Ja, als u op zoek bent naar een multifunctioneel haarproduct dat uw haar glad, glanzend en gezond maakt. Voor een zachtere finish kunt u de HIHO aanbrengen op handdoekdroog haar, van middellengtes tot punten waar het haar droger is, en het in het haar laten absorberen. Ik heb in de afgelopen kavels veel haaroliën getest met een mooie verpakking en mijn natuurlijk pluisgevoelige haar zag er nooit echt beter uit. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe.

Leave Reply

Required fields are marked *