Is gisou haarolie goed voor het haar?

Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen. Het opnemen van honinghaarolie in je. Het opnemen van honinghaarolie in uw dagelijkse haarverzorgingsroutine resulteert in zachter, sterker en gezonder haar in het algemeen. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct.

Ja, als u op zoek bent naar een multifunctioneel haarproduct dat uw haar glad, glanzend en gezond maakt. Voor een zachtere finish kunt u de HIHO aanbrengen op handdoekdroog haar, van middellengtes tot punten waar het haar droger is, en het in het haar laten absorberen. Een van die huidige beroemde schoonheidsproducten is de Honey Infused Hair Oil van het haarverzorgingsmerk Gisou van influencer Negin Mirsalehi. Er zijn meerdere manieren waarop je de Gisou Honey Infused Hair Oil kunt gebruiken, afhankelijk van je haartype, voorkeuren en hoeveel voeding je haar nodig heeft.

Breng de haarolie aan op vochtig of handdoekdroog haar na het wassen met Honey Infused Hair Wash, voor een betere opname en om vocht vast te houden. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Het regelmatig gebruiken van honingolie voor haar resulteert in sterker, gladder, geconditioneerd haar dat beter bestand is tegen breuk en gespleten haarpunten, waardoor het na verloop van tijd langer kan groeien. Begin met het verdelen van je haar in 2 secties, neem dan 1 volledige spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig.

Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat. Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is.

Leave Reply

Required fields are marked *