Is gisou haarolie de moeite waard reddit?

Mijn belangrijkste aanbevelingen zijn de shampoo, haarmasker en haarolie. Het haarmasker is HEERLIJK, hoewel ik niet kon zeggen of het beter is dan alle meer betaalbare opties. Ik geef er de voorkeur aan boven die van Amika en Khiel, maar heb het niet vergeleken met andere. Leave ins zijn meestal beter voor dun haar.

Olie één keer per week is goed, maar gebruik meestal verlof in, of zo heb ik gehoord. Ik heb het haarparfum en de olie geprobeerd. Ik hou van het haarparfum alleen omdat ik extra ben, maar het is niet zeker een noodzaak, het geeft me gewoon een chique gevoel. De olie daarentegen is zo gemiddeld.

Het is gemakkelijk om overboord te gaan, het kan het haar er vettig uit laten zien in mijn ervaring. Ook de verpakking is vreselijk, de druppelaar is zo onhandig in gebruik en kan bij het terugplaatsen in de pot de zijkanten overlopen. Ik heb dik, golvend haar met drogere uiteinden (door hittestyling). Zou je dit product aanbevelen? Ik heb beide Moroccanoil %26 de Verb spookolie gebruikt en vond het erg leuk, maar ik denk erover om iets nieuws te proberen.

De oprichter, Neghin, heeft prachtig haar en dat maakt deel uit van hun marketing, maar met honing doordrenkte haarproducten doen niets wonderbaarlijks voor mijn haar. Ik heb de Dae-haarolie geprobeerd en vind het leuk, maar wil niet terugkopen, dus ik wil iets nieuws proberen. Gisou Honey Infused Leave In Conditioner - Ik was echt onder de indruk van hoe zijdeachtig en gerestaureerd dit mijn haar verliet. Ik hou echt van Marokkaans oliehydraat Ik heb hetzelfde haar als jij, spookwerkwoord is niet slecht, maar niet „wow als dat logisch is, hetzelfde met de Brigeo superfood-lijn.

Marokkaans olieverlof was ook echt geweldig, maar geen grote fan van hun maskers, hun te zwaar Ik ben nog steeds op zoek naar mijn HG-haarmasker. Vroeger was ik mijn haar elke dag en hiermee voelt mijn haar nog steeds relatief schoon aan op dag 3 van no wash, het is wild. Ik heb het zelf niet gekregen omdat ik heel dik haar heb en veel ervan en deze werken voor mij, maar ik kon me niet voorstellen Gisou op dun haar te zetten. Ik dacht dat dit zou kunnen werken omdat ik haar met een lage porositeit heb en ik hoorde dat warmte je haarschubben opent om het vocht op te nemen.

De instructies zeiden om „1-3 druppels te gebruiken, mijn haar gaat langs mijn borst en is medium dik, dus ik gebruikte bijna 5 van het midden van mijn haar tot aan mijn uiteinden. De haarolie is geweldig voor het gladstrijken van kroezen en het verzachten van haar, en het laat nooit een vettig gevoel of uiterlijk achter. Ik ben op zoek naar een alternatief voor mijn Ouai haarolie en die olie behoudt mijn haar en stijl 3-4 dagen voordat ik moet douchen. Ik heb de haarwasset geprobeerd en eerlijk gezegd droogde het mijn haar uit.

Ik was teleurgesteld omdat ik er echt van wilde houden, maar deed het gewoon niet, Ik geef de voorkeur aan ouai. Ik was op zoek naar een alternatief voor mijn beproefde Ouai Hair Oil (ik vind het nog steeds geweldig, maar wil zien wat er nog meer is naast Marokkaanse olie). Ik heb de haarolie, en hoewel mijn haar droog is, kan de olie mijn haar vettig maken, zelfs als ik gewoon een beetje te veel gebruik.

References

Leave Reply

Required fields are marked *