Heeft gisou haarolie siliconen?

De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt. De beslissing om bepaalde ingrediënten, zoals siliconen, in onze formules op te nemen, is gebaseerd op onze overtuiging dat het resultaat en de functie van een product net zo belangrijk zijn als de ingrediënten. In dit geval is de toevoeging van siliconen bedoeld om de Honey Infused Hair Oil een droog olie-effect te geven om te voorkomen dat het haar vettig wordt.

Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. Om je haar nog meer voeding te geven, kun je je haar ook trakteren op Negins kenmerkende diepe behandeling door een paar druppels Honey Infused Hair Oil toe te voegen aan je dosering Honey Infused Hair Mask. Mijn haar houdt absoluut van haar oliën, vooral de goede, en zelfs sommige drogisterijmerken die maar een dollar kosten, waren de beste voor mijn haar. Negins moeder hielp ook veel te inspireren door de formule voor de beruchte Honey Infused Hair Oil te ontwikkelen.

Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Als je fijn haar hebt, breng dan THIC aan vanaf de middelste lengte van je haar en concentreer je echt op de uiteinden, het oudste deel van het haar dat de meeste TLC nodig heeft. Hierdoor blijft je haar zacht, handelbaar en kunnen geweldige ingrediënten de schacht van je haar binnendringen. Ter vergelijking: ik bracht Gisou aan de ene kant van mijn handdoekdroog haar en Kerastase aan de andere kant aan, en eerlijk gezegd kon ik geen groot verschil zien tussen de twee kanten na het föhnen van mijn haar.

Ik laat mijn haarhanddoek meestal drogen met mijn haar ingepakt na mijn douche en föhnen het ongeveer 70% daarna. Uit deze gisou haarolie review bleek dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt. Omdat ik behoorlijk lang en dik haar heb, verdeel ik mijn haar in twee secties en gebruik ik 3-4 druppels olie aan elke kant. Kérastase Elixir Ultime Oil Serum is een mix van vier kostbare haaroliën die hydratatie en glans toevoegen en kroezen bestrijden.

Wat haarverzorging betreft, heeft kokosolie behoorlijk solide onderzoek waaruit blijkt dat het heel goed in het haar kan doordringen (beter dan minerale olie en zonnebloemolie) en het kan haareiwitverlies en kamschade voorkomen.

Leave Reply

Required fields are marked *