Heeft gisou haarolie siliconen?

De beslissing om bepaalde ingrediënten, zoals siliconen, in onze formules op te nemen, is gebaseerd op onze overtuiging dat het resultaat en de functie van een product net zo belangrijk zijn als de ingrediënten. In dit geval is de toevoeging van siliconen bedoeld om de Honey Infused Hair Oil een droog olie-effect te geven om te voorkomen dat het haar vettig wordt. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt.

Producten op basis van siliconen in krullend haar kunnen opbouw veroorzaken omdat het ingrediënt niet oplost in water. Ik heb bijvoorbeeld heel steil en dun haar en ik vind siliconen in mijn haarproducten eigenlijk niet erg, zolang het maar niet te overweldigend is. Als je de ingrediëntenlijst van dichterbij bekijkt, zul je ook merken dat honing eigenlijk onderaan die lijst staat. Ik denk dat de haarolie te plakkerig zou zijn geworden als ze te veel honing zouden toevoegen.

De haarolie bevat ook zoete amandelolie, kokosolie en vitamine E. De producten op deze pagina zijn getest door onze redactie. Als u iets koopt waarover we schrijven, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Ter vergelijking: ik bracht Gisou aan de ene kant van mijn handdoekdroog haar en Kerastase aan de andere kant aan, en eerlijk gezegd kon ik geen groot verschil zien tussen de twee kanten na het föhnen van mijn haar.

Een conditioner helpt om alle voeding en vocht van het Honey Infused Hair Mask vast te houden door de haarschubben te verzegelen en weer te sluiten. Door de hitte van mijn stylingtools kan mijn haar er soms een beetje droog uitzien, en ik heb het gevoel dat dit haarparfum een beetje vocht in mijn haar toevoegt, samen met een goddelijke bloemengeur. Beide oliën zijn een fantastische optie voor iedereen met droog, beschadigd en weerbarstig haar dat veel TLC nodig heeft. Omdat ik behoorlijk lang en dik haar heb, verdeel ik mijn haar in twee secties en gebruik ik 3-4 druppels olie aan elke kant.

Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. Soms, als mijn haar op de tweede dag extra droog is, breng ik gewoon een kleine druppel aan op de uiteinden van mijn haar en verwijdert het elke kroesheid. De haarolie werd geboren nadat Negins Perzische moeder naar Nederland verhuisde en niet onder de indruk was van het haarverzorgingsaanbod en begon haar eigen haarverzorgingsaanbod te creëren met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Ze schrijft haar lange gezonde haar toe aan een oud familierecept voor met honing doordrenkte haarolie, die ze gebruikt sinds ze een klein meisje was.

Als kanttekening mag gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Om je haar nog meer voeding te geven, kun je je haar ook trakteren op Negins kenmerkende diepe behandeling door een paar druppels Honey Infused Hair Oil toe te voegen aan je dosering Honey Infused Hair Mask.

Leave Reply

Required fields are marked *