Wat doet gisou-olie?

Gisou Honey Infused Hair Oil is onze iconische haarolie verrijkt met Mirsalehi-honing, duurzaam afkomstig uit de Mirsalehi Bee Garden. Het bevat ook onze gepatenteerde oliemengsel van hoogwaardige koudgeperste botanische oliën. Voeg een paar druppels van de Honey Infused Hair Oil toe aan het Honey Infused Hair Mask wanneer het haar intensief moet worden hersteld en verjongd. Als kanttekening mag gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe.

Het regelmatig gebruiken van honingolie voor haar resulteert in sterker, gladder, geconditioneerd haar dat beter bestand is tegen breuk en gespleten haarpunten, waardoor het na verloop van tijd langer kan groeien. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Uit deze gisou haarolie review bleek dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt. Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen.

Uit deze beoordeling van Gisou haarolie bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Breng de haarolie aan op vochtig of handdoekdroog haar na het wassen met Honey Infused Hair Wash, voor een betere opname en om vocht vast te houden. Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct.

Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten.

Leave Reply

Required fields are marked *