Hoe ruikt gisou-olie?

Het is letterlijk verrukkelijk, in tegenstelling tot alles wat ik eerder heb geroken. De met honing doordrenkte haarolie beweert je haar diep te conditioneren, te versterken en te voeden dankzij het belangrijkste ingrediënt, honing. Deze gisou haarolie review raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten. Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter.

Over ingrediënten gesproken, de haarolie bevat siliconen, wat belangrijk is om op te merken, vooral als je krullend haar hebt. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel.

Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Deze recensie van Gisou haarolie ontdekte dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden.

Uit deze beoordeling van Gisou haarolie bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Ik was zo aangenaam verrast door de geur van de haarolie dat ik later ook het met honing doordrenkte haarparfum kocht. Een delicaat haarparfum, verrijkt met Mirsalehi-honing, geformuleerd om het haar te verfrissen en te ruiken met Gisou's kenmerkende honing doordrenkte geur.

Leave Reply

Required fields are marked *