Is gisou haarolie de hype waard?

Ik breng maar twee druppels aan, en dat is genoeg. Ik heb geprobeerd meer dan twee druppels aan te brengen; ik raad het echter niet aan als je alleen op zoek bent naar een stylingdoel. Als je een diep voedende behandeling wilt, heb ik twee volledige pipetten op mijn haarmasker geprobeerd en het ongeveer twee uur laten staan. De resultaten? Een zeer gezond en voedend haar met een natuurlijke glans en goddelijke geur.

De haarolie is al een vaste favoriet van zoooo veel haarverzorgingsliefhebbers op Instagram, maar ik was ook benieuwd naar de andere producten van Gisou. Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Elk product in het assortiment is doordrenkt met diezelfde honing en is in slechts een paar jaar uitgegroeid van de originele haarolie tot een volwaardige haarverzorgingslijn.

Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Ik moest echter steeds meer van de Gisou-shampoo blijven toevoegen om het gevoel te hebben dat ik mijn haar daadwerkelijk had bedekt. Gisou stuurde me hun met honing doordrenkte haarolie en hun met propolis doordrenkte texturiserende golfspray, en na slechts een week gebruik bestelde ik de rest van de lijn om uit te testen. Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is.

Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter. Uit deze gisou haarolie review bleek dat natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij de productie van de producten van het merk. Dus ik zal hiervoor de grotere fles kopen en ook het Gisou-haarmasker proberen dat je aanbeveelt. Ik kan handenvol van het spul aanbrengen en het lijkt mijn haar nooit te verzwaren, dus ik was echt geïnteresseerd om te zien of de Gisou Honey Infused Hair Oil het van de eerste plaats kon slaan.

De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten.

Leave Reply

Required fields are marked *