Wat doet gisou haarolie?

Onze duurzaam geproduceerde honing is rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten en voedt en hydrateert diep om droge, beschadigde lokken te herstellen en te herstellen. Het is ook een krachtige antioxidant die helpt de huid te genezen en te voeden en vochtverlies te voorkomen. Houdt het haar gehydrateerd om droge, beschadigde lokken te herstellen. Verrijkt met voedende Mirsalehi-honing, is het geformuleerd om het haar te hydrateren en aan te vullen en tegelijkertijd de elasticiteit, gezondheid en glans te verbeteren.

Gebruik de Honey Infused Hair Oil als laatste stap in je stylingroutine om eventuele flyaways te temmen en glans aan je haar toe te voegen. Deze gisou haarolie review heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen. Ja, als u op zoek bent naar een multifunctioneel haarproduct dat uw haar glad, glanzend en gezond maakt.

Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon. Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Er zijn meerdere manieren waarop je de Gisou Honey Infused Hair Oil kunt gebruiken, afhankelijk van je haartype, voorkeuren en hoeveel voeding je haar nodig heeft.

Verdeel je haar eenvoudig in 2 secties, neem dan 1 volle spuit voor elke sectie en bedek het haar volledig. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is. Honey Hair Oil is een multi-tasking haarverzorgingsproduct dat is samengesteld om het haar tot in de kern weer op te bouwen en te herstellen.

Leave Reply

Required fields are marked *