Waar is gisou haarolie goed voor?

Onze duurzaam geproduceerde honing is rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten en voedt en hydrateert diep om droge, beschadigde lokken te herstellen en te herstellen. Het is ook een krachtige antioxidant die helpt de huid te genezen en te voeden en vochtverlies te voorkomen. Houdt het haar gehydrateerd om droge, beschadigde lokken te herstellen. Honinghaarolie kan alle haartypes ten goede komen door vocht aan te trekken en vast te houden, kroezen te beheersen en glans toe te voegen.

Het opnemen van honinghaarolie in uw dagelijkse haarverzorgingsroutine resulteert in zachter, sterker en gezonder haar in het algemeen. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën. Geef je haar een dubbele dosis voedselrijke honing voor intense voeding die diep doordringt tot in de kern van de hoofdhuid en haarzakjes.

Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter. Voeg een paar druppels van de Honey Infused Hair Oil toe aan het Honey Infused Hair Mask wanneer het haar intensief moet worden hersteld en verjongd. Deze gisou haarolie review raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten. Het regelmatig gebruiken van honingolie voor haar resulteert in sterker, gladder, geconditioneerd haar dat beter bestand is tegen breuk en gespleten haarpunten, waardoor het na verloop van tijd langer kan groeien.

Ik heb in het verleden eigenlijk veel verschillende haaroliën geprobeerd, maar nadat ik hoorde over de multifunctionele haarolie, was ik geïntrigeerd om te zien of het de hype echt waard is. De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Ik vind het geweldig dat de haarolie erg licht is en niet weegt bij het stylen of een vettige look of sensatie achterlaat.

Leave Reply

Required fields are marked *