opc_loader

CPC INSTANT SUNLESS SPRAY

Color Perfecting Complex Instant Sunless Spray is een nieuwe unieke zelfbruiningsspray in haar soort. Geniet van een natuurlijke bronzing effect in slechts enkele minuten. De spray heeft een gepatenteerde formule en spray mechaniek die geschikt is voor ieder huidtype.

39,95 19,95 U bespaart: 50%
Verzendmethode
DHL:
2,99
Levertijd:
1 - 2 dagen

California Tan Color Perfecting Complex Instant Sunless Spray geeft een prachtige zongebruinde kleur in een handomdraai. Deze Instant Sunless Spray is eenvoudig te gebruiken (ook op je rug) en droogt snel. Door de gepatenteerde 360 ° vernevelkop creëer je een mooi airbrush effect en bereik je zelf de meest lastige plekjes. 
 
De Instant Sunless Spray bevat DHA, Erythrulose en Caramel zorgen voor een directe subtiele kleur tijdens het aanbrengen en een diepere onderliggende kleur die zich binnen een paar uur optimaal ontwikkelt. Aloë vera maakt de huid zacht en soepel. California Tan Instant Sunless Spray heeft niet de bekende zelfbruiner geur, maar geeft een lekkere frisse geur. Zonder sulfaten en parabenen.
 
California Tan Instant Sunless Spray is onderdeel van het California Tan Instant Sunless 3 stappenplan. Door dit stappenplan te volgen krijg je echt het allermooiste resultaat.

Bekijk hieronder een How to video:

Wat is Instant Sunless Spraytan? 
Een mooie teint zonder zon of zonnebank? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Vanaf nu is het mogelijk om snel en veilig bruin te worden in slechts een aantal minuten. Allemaal leuk en aardig die zelfbruiners, maar wat zit er eigenlijk in? En waar word je dan precies bruin van? 
Wij leggen het je uit…

 
Hoe werkt een Instant Sunless Spraytan? 
Het bruinen vindt plaats in de bovenste lagen van je huid. Deze bovenste huidlaag heet de Epidermis (epi = boven en derma = huid) De Epidermis zelf bestaat ook weer uit verschillende lagen. De bovenste laag van de Epidermis is de hoornlaag, deze bestaat voornamelijk uit dode huidcellen die werken als een “beschermlaag” waardoor de huid minder snel uitdroogt en een natuurlijke barrière vormt tegen bacteriën en andere ziekteverwekkers van buiten af. Het is de hoornlaag die gekleurd kan worden door bruiningsproducten. 


Dihydroxyaceton (DHA) 
DHA wordt al sinds 1970 gebruikt voor zelfbruiningsproducten, maar pas aan het eind van de 80’er jaren was de cosmetische industrie instaat om met deze producten echt goede resultaten te krijgen. Zo werd het resultaat van zelfbruiningspoducten niet langer een ‘oranje gloed’ maar een realistische bruine teint. Ook kwam men erachter dat een hogere concentratie DHA zorgt voor een mooiere en diepere bruine kleur. Het is belangrijk dat de DHA die gebruikt wordt van hoge kwaliteit is. DHA werkt door bindingen aan te gaan met aminozuren in de dode huidcellen van de hoornlaag. * De 
kleurverandering van je huid is direct zichtbaar en ontwikkeld tot ongeveer 4 uur verder na het aanbrengen van het product (afhankelijk van de concentratie DHA). Deze bruinere huidskleur is niet blijvend omdat de cellen in de hoornlaag voortdurend vernieuwd worden. Elke 28 dagen verwijdert je lichaam de dode huidcellen en ontstaat er een nieuwe frisse huidlaag. De omgeving speelt een belangrijke rol in de houdbaarheid van je bruine teint. In 
de koude winter maanden verliest je huid sneller dode huidcellen, waardoor de teint iets minder lang aanwezig blijft. Gemiddeld is het effect van een behandeling met Instant Sunless Tan 5 -10 dagen zichtbaar. 


Erythrulose 
De werking van Erytrhulose en DHA is ongeveer het zelfde, alleen doet erytrhulose er iets langer over om het volledige effect te bereiken waardoor de kleur ook langer mee gaat. Zowel erythrulose als DHA reageren met aminozuren in de dode huidcellen waardoor een bruine kleur ontstaat. Eruthrulose is een monosacharide dat van nature voorkomt in frambozen. Door het complexe en relatief dure proces dat nodig is om een zuiver erythrulose uit de framboos te krijgen wordt deze stof vaak alleen gebruikt in de betere bruiningsproducten. Wanneer erytrhulose wordt gecombineerd met DHA ontstaat een mooiere en langer aanhoudende bruine teint. Daarnaast is het resultaat prachtig egaal, natuurlijk en vervaagt de 
bronze teint geleidelijk. 
 
Cosmetic Colour Guide 
Onze Instant Sunless Tan producten bevatten een Cosmetic Colour Guide. Dit is een toegevoegde bruine kleur die jouw ondersteunt bij het aanbrengen van de zelfbruiner. Zo zie je duidelijk waar je de zelfbruiner al hebt aangebracht en krijgt je huid direct een natuurlijk zongebruinde look! Deze kleur is echter puur cosmetisch en verdwijnt wanneer je hebt gedoucht. Na het afwassen van de Cosmetic Colour Guide wordt je ware ‘blijvende’ kleur 
zichtbaar.

CPC INSTANT SUNLESS SPRAY heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
39,95 19,95