opc_loader

Wenkbrauw Poeder

Wenkbrauwpoeder

Kleur Advies en Gebruiksaanwijzing van Semi-Permanente Wenkbrauwpoeder. Bekijk onderstaande video om te bekijken hoe eenvoudig Christian Faye Wenkbrauw Poeder werkt:

Licht haar / huid : TAUPE CF64 - TAN CF68 - CHARCOAL CF69

Donker haar / huid: DARK BROWN CF62 - BROWN CF63 - IRID BROWN CF66

Zwart haar / donkere huid: BLACK CF65 - IRID BROWN CF66

Rossig  haar / lichte huid: BRONZE CF67

De kleur CHARCOAL (CF69) kan op bijna elke haarkleur en huidtype worden aangebracht.

Algemeen: Gebruik een minimale hoeveelheid poeder. Wanneer u meer poeder gebruikt zal de kleur donkerder of meer intense worden. Voor het meest diepe resultaat brengt u de poeder twee keer achter elkaar aan.

Gebruiksaanwijzing Christian Faye wenkbrauwpoeder

  • Plaats de sjabloon op de wenkbrauw.
  • Breng de gewenste kleur (zie kleuradvies) aan door simpel het kwastje heen en weer (van achter naar voren en terug) over de wenkbrauw te bewegen. 
  • In verband met de perfecte houdbaarheid van het product, is het belangrijk dat de wenkbrauw / huid vetvrij is zodat het product alle ruimte heeft om zich in de poriën te hechten.
  • Als aan deze voorwaarde is voldaan, blijft de semi-permanente wenkbrauw make-up na ongeveer 4 minuten inwerktijd gegarandeerd 24 uur zitten, zelfs bij douchen, zwemmen, zweten, sauna enz. 
  • Het product is zeer geschikt voor mensen die weinig of geen wenkbrauw hebben omdat het zich in de poriën hecht. Daarnaast kan het altijd over een permanente make-up aangebracht worden en dekt het ook de eventueel aanwezige grijze haren. 
  • De semi-permanente wenkbrauw make-up lost na 24 uur uit zichzelf op maar laat zich ook te allen tijde gemakkelijk verwijderen met een make-up remover op oliebasis. 
  • Product makkelijk zelf aan te brengen is dankzij de meegeleverde sjablonen en kwastje dat in iedere verpakking bijgesloten zit.  
  • Zelf aanbrengen op de volgende manier: de sjabloon op de wenkbrauw plaatsen, vasthouden met één hand boven het hoofd, de andere hand heeft men dan vrij om te poederen. Men kan de sjabloon eventueel wat kleiner knippen, zodat deze eenvoudig boven de bril te plaatsen is.