opc_loader

Eyesential

Eyesential is een speciaal ontwikkelde cosmetische "quick fix" die de lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen doet verdwijnen in slechts enkele minuten. Professionele make-up artists in Hollywood gebruikten het al 30 jaar, maar nu is het ook voor thuisgebruik ontwikkeld.
 

Het effect van Eyesential kan zo drastisch zijn, dat u het zelf moet ervaren om het te kunnen geloven. Eyesential is dan ook perfect voor speciale gelegenheden, maar kan zonder problemen ook dagelijks worden gebruikt.

59,95 39,95 U bespaart: 33%
Verzendmethode
DHL:
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen

Hoe werkt het…

Als u Eyesential heeft aangebracht kunt u gewoon uw make-up aanbrengen, de unieke formule zorgt ervoor dat slechts een dun filmlaagje het gewenste resultaat geeft.

Eyesential is zeer eenvoudig aan te brengen. U reinigt de huid rond de ogen en brengt met een vingertop een kleine hoeveelheid Eyesential lotion aan, daarna brengt u de lotion van de binnenste contouren naar buiten toe aan. Gedurende het droogproces is het belangrijk dat u gedurende 2 a 3 minuten enig gezichtbeweging vermijd. Na het aanbrengen voelt de huid strakker aan, dit gevoel verdwijnt na een korte tijd.

Eyesential is dermatologisch getest, bevat geen AHA (Alfa-hydroxyzuren), proteïnen of elastines en is niet getest op proefdieren.

Stappenplan:

1. EYESENTIAL is een licht serum en dient u goed te schudden voor elk gebruik.
2. EYESENTIAL alleen aanbrengen op een goed gereinigde huid.
3. Breng slechts een kleine hoeveelheid aan onder het oog en verdeel het serum als een half maantje.
4. Na het aanbrengen gelieve het oog niet toeknijpen gedurende 2 tot 3 minuten. Vermijd beweging en/of enig gezichtsuitdrukking gedurende de droogtijd voor een optimaal resultaat.
5. Tijdens het drogen vormt EYESENTIAL een onzichtbaar film laagje op de huid en wordt de huid onder de ogen verzacht. Vermijd wrijving of aanraking van de behandelde gebieden om het resultaat zo lang mogelijk te behouden.
6. Nadat EYESENTIAL is opgedroogd kunt u uw gebruikelijke make-up aanbrengen. Om de werking van het effect niet te verstoren, dient u o.a. foundation, concealer of poeder make-up altijd op een deppende manier aan te brengen.

Ingrediënten

Aqua / Silicaat van het natrium / Magnesium Aluminium Silicaat / Iron Oxiden / Propylene / Glycol / Methylparaben / Propylparaben

Classificatie

EYESENTIAL is geclassificeerd als "decoratieve" cosmetica, zoals mascara, eyeliner en lippenstift, en wordt daarom beschouwd als veilig te gebruiken.


Het belangrijkste ingrediënt van EYESENTIAL is verfijnd en gezuiverd natuurlijke klei, waarvan bekend is dat er geen allergieën kunnen optreden. Het bevat geen schadelijke stoffen zoals AHA's (alpha hydroxy acids), proteinent of elastine, dus zeer zacht en veilig voor de huid voor dagelijks gebruik.

FAQ

Hoe lang houdt het effect van EYESENTIAL aan?
Indien correct aangebracht houdt het liftende effect van Eyesential tot tien uur.

Hoe krijg ik het beste resultaat met EYESENTIAL?
Volg de instructies voor het aanbrengen zorgvuldig en breng een dun laagje aan met de middelvinger onder het oog. Al snel zult u ervaren hoe u het beste resultaat kunt bereiken.

Is er een lange termijn effect van EYESENTIAL?
Eyesential is geen diepte behandeling. Het dringt niet door in de huid. Het wordt alleen verspreid over het oppervlak en trekt niet in de huid. Daarom is er geen lange termijn effect.

Hoe vaak kan EYESENTIAL worden gebruikt?
U kunt Eyesential zo vaak als u wilt gebruiken, het bevat geen schadelijke stoffen, eiwitten of elastine en heeft geen uitdrogende eigenschappen zoals AHA's (alpha hydroxy zuren).

Hoe lang kun je EYESENTIAL op de huid laten zitten?
De liftende werking houdt tot tien uur aan. Als u het niet verwijderd na deze tijd, heeft het geen nadelig effect.

Zijn er contra-indicaties?
Nee, Eyesential heeft geen bekende contra-indicaties. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn, vooral als u een beschadigde huid heeft of recent een chemische peeling heeft gehad.

Kan EYESENTIAL worden gebruikt tijdens de zwangerschap?
Alle ingrediënten zijn natuurlijk en niet-toxisch. Toch is het altijd raadzaam om uw eigen arts te raadplegen. Hoogstwaarschijnlijk zal uw arts geen bezwaren hebben tegen het gebruik van Eyesential.

Kan EYESENTIAL veilig gebruikt worden rond de ogen?
Ja, Eyesential is speciaal ontworpen voor de tere huid onder de ogen. 

Droogt EYESENTIAL de huid uit?
Nee, Eyesential heeft geen actieve ingrediënten die de huid kunnen uitdrogen. 

Wanneer men Retin-A of Retinova heeft gebruikt in de afgelopen 6 weken, kan men dan EYESENTIAL gebruiken?
Ja, maar niet tegelijkertijd. Retin-A kan uw huid gevoeliger maken, daarom moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van dergelijke producten. 

Eyesential

(Nadine)
hallo..ik heb zelf jaren geleden in Londense dit product op de beurs gestaan met de mensen van eyesential zelf.als de mensen eens wisten hoe goed dit werkt..echt een aanrader
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
59,95 39,95