opc_loader

Fixing Eye Shield

-NIEUW- 

Is jouw oogmake-up aan het eind van de dag uitgelopen of zelfs compleet verdwenen? Gaat jij oogschaduw snel in de plooitjes zitten, vervaagt je wenkbrauw make-up snel of loopt je mascara snel uit?  Maak nu je oogmake-up super longlasting met de nieuwe innovatieve Fixing Eye Shield van April Skin. Met slechts een kleine hoeveelheid zorgt deze fixing shield ervoor dat jouw oogmake-up niet vervaagt en netjes de hele dag op zijn plek blijft.

17,95

De Aprilskin Fixing Eye Shield zorgt ervoor dat je look een hele dag perfect blijft zitten en heeft tegelijkertijd een verhelderend effect.
Deze fixing shied bevat kleine reflecterende deeltjes om een natuurlijke glow te creëren. Door de formulering wordt je huid tegelijkertijd gehydrateerd en verhelderd.

Deze spray : 

  • Multi Eye Fixer: Een filmcoat voor je oogschaduw, mascara en wenkbrauwen
  • Lichtgewicht formule: Geformuleerd met natuurlijke ingredienten voor het hydrateren van de huid, wimpers en wenkbrauwen
  • Houdt je makeup een hele dag vast: Zorgt voor een extra langdurig waterproof effect
  • Speciale formule voor een natuurlijke glow. 

How to use :

Breng met het kwastje de fixing shield aan op jouw ooglook.  

EYELINER & OOGSCHADUW FIXING

Breng eerst een mooie eyeliner aan en laat deze volledig drogen. Wanneer de eyeliner droog is, breng je met het kwastje een kleine hoeveelheid van de fixing eye shield aan en laat dit ongeveer 2 -3 minuten drogen. 

MASCARA FIXING

Na het aanbrengen van de mascara laat je deze eerst volledig drogen. Wanneer de mascara opgedroogt is, breng je met het kwastje een kleine hoeveelheid van de fixing eye shield aan en laat dit ongeveer 2 -3 minuten drogen. 

WENKBRAUW FIXING

Wanneer je wenkbrauw make-up naar wens klaar is, breng je voorzichtig met het kwastje de fixing eye shield aan. Beweeg altijd met de haartjes mee wanneer je het product aanbrengt, kam de haartjes vervolgens goed door en laat dit ongeveer 2 - 3 minuten drogen. 

Fixing Eye Shield heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fixing Eye Shield


Laatst bekeken items