Is de gisou-olie goed?

Gisou's Honey Infused Hair Oil kan net zo goed vloeibaar goud zijn. In de vierkante glazen fles leeft een bleke amberolie die op honing lijkt. De druppelaar levert een niet-plakkerige en gewichtloze olie die even veelzijdig als heerlijk is om te ruiken. Hoewel onorthodox, biedt het gebruik van honing in Gisou-producten unieke mogelijkheden die genezen en voeden, wat alleen wordt vergroot door het scala aan toepassingen dat het bedrijf het heeft gegeven met sprays, wasbeurten, parfums en oliën.

Toen ik eenmaal aan het zijdezachte touwtje onder het pamflet trok, werd de haarolie blootgelegd, en het is net zo mooi in persoon. Uit deze gisou haarolie review bleek dat al hun producten, behalve het Honey Infused Hair Perfume, in Nederland worden gemaakt. Gelukkig is de Hair Wash van Gisou geformuleerd om de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid te behouden. Ik heb in de afgelopen kavels veel haaroliën getest met een mooie verpakking en mijn natuurlijk pluisgevoelige haar zag er nooit echt beter uit.

Ik moest echter steeds meer van de Gisou-shampoo blijven toevoegen om het gevoel te hebben dat ik mijn haar daadwerkelijk had bedekt. Deze met honing doordrenkte haarolie is geformuleerd als een multifunctioneel brouwsel, omdat het kan worden gebruikt als een pre-styling- en afwerkingsproduct. Ik kan handenvol van het spul aanbrengen en het lijkt mijn haar nooit te verzwaren, dus ik was echt geïnteresseerd om te zien of de Gisou Honey Infused Hair Oil het van de eerste plaats kon slaan. De eerste keer dat ik de gisou haarolie gebruikte, ging ik er veel te zwaar in en merkte ik dat mijn haar een beetje plakkerig aanvoelde.

Beschouwd als het vlaggenschipproduct van Gisou, is de Honey Infused Hair Oil doordrenkt met Mirsalehi-honing uit de bijentuin van de oprichter. Deze beoordeling van Gisou haarolie heeft ontdekt dat klanten bij elke bestelling een gratis haarolie of met honing doordrenkt haarparfum ontvangen. Deze recensie van Gisou haarolie raadt aan om het in je polsen en decolleté te wrijven in plaats van trekjes in de lucht te spuiten. Een van die huidige beroemde schoonheidsproducten is de Honey Infused Hair Oil van het haarverzorgingsmerk Gisou van influencer Negin Mirsalehi.

De Polishing Primer van Gisou is bedoeld om het haar te beschermen tegen hitteschade en breuk zonder dat dikke, wasachtige gevoel. Als kanttekening mag Gisou-haar niet worden aangesloten bij onderwerpen als Geezoo, Gisou honingval, Gisou no fufu en Gisou lamothe. Het haarmasker zorgt ervoor dat mijn haar als zijde aanvoelt als ik het uitspoel, en de olie laat mijn haar de hele dag fris en bloemig ruiken.

gisou hair oil

Leave Reply

Required fields are marked *