opc_loader

MICROLIFE BPA6 PC

Artikelnr: BPA6PC

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 2 x 99 geheugenplaatsen
 • Inclusief bureaustandaard, batterijen, adapter, opbergetui en handleiding
 • Herkent vroegtijdig atriumfibrillatie
 • Aan te sluiten op de computer

109,95

Kenmerken

De Microlife BPA6 PC bovenarm bloeddrukmeter beschikt over AFIB, waardoor atriumfibrillatie vroegtijdig kan worden opgespoord. Daarnaast classificeert deze bloeddrukmeter de bloeddruk met behulp van de traffic light indicator, waardoor je direct weet of je bloeddrukwaarden goed zijn. Deze bloeddrukmeter beschikt naast de AFIB functie ook over de PAD technologie die een onregelmatige hartslag detecteerd en de MAM functie, waarbij 3 metingen worden gedaan waarvan vervolgens het gemiddeld worden weergegeven.
Deze meter is geschikt voor 2 personen en beschikt over 2 x 99 geheugens. Daarnaast heeft de meter een XL display en kan hij worden aangesloten op je PC.

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, dan is de meting minder betrouwbaar.

AFIB
Atriumfibrillatie treedt op doordat snelle, onregelmatige elektrische signalen door de bovenste hartkamers gaan (atria of boezems), en voor onregelmatig samentrekken zorgt. Atriumfibrillatie is de meest voorkomende vorm van hartritmie of onregelmatige hartslag. Het veroorzaakt vaak geen symptonen, maar verhoogt het risico op een beroerte. Dankzij de AFIB functie op deze bloeddrukmeter ontdek je tijdig of je last hebt van atriumfibrillatie. 

AFIB/MAM
In AFIB/MAM modus worden 3 metingen automatisch gestart en het resultaat wordt dan automatisch geanalyseerd en weergegeven. Omdat de bloeddruk variabel is, is een drievoudige meting betrouwbaarder dan een enkele meting. AFIB detectie wordt alleen in de AFIB/MAM modus geactiveerd.

Datageheugen
Deze bloeddrukmeter heeft ruimte voor 99 metingen voor elk van de 2 gebruikers. De metingen worden automatisch opgeslagen.

Opgeslagen waarden
Schakel eerst de lock-schakelaar naar de 'ontgrendelen' positie. Door vervolgens op de M-knop te drukken (wanneer het apparaat is uitgeschakelt) kun je de opgeslagen metingen bekijken. Eerst zal het gemiddelde van alle waarden worden getoont. Vervolgens wordt de laatst opgeslagen meting weergegeven. Als je daarna op de plus- of minknop drukt kun je andere opgeslagen waarden zien. Als je vervolgens weer op de M-knop drukt, sluit je de geheugenmodus af. 

Batterij bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool gaan knipperen zodra je de bloeddrukmeter aanzet. Het apparaat zal alsnog een betrouwbare meting doen, maar je moet wel zo snel mogelijk de batterijen vervangen.

MICROLIFE BPA6 PC heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MICROLIFE BPA6 PC


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items