opc_loader

MICROLIFE BPA3 PLUS MET MAM/PAD TECHNOLOGIE

Artikelnr: BPA3PLUS
Microlife

Productomschrijving Microlife BP A3 Plus Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 2 x 99 geheugenplaatsen
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Groot, eenvoudig leesbaar display
 • Zeer nauwkeurige meting

79,95
x
Verzendmethode
DHL (1 - 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen

De Microlife BPA3 Plus bovenarm bloeddrukmeter is geschikt voor twee personen en classificeert de bloeddruk met behulp van de traffic light indicator, hierdoor weet je direct of je bloeddrukwaarden goed zijn. Deze bloeddrukmeter heeft 2 x 99 geheugens. Daarnaast heeft de bloeddrukmeter een XL display en beschikt over de PAD technologie die een onregelmatige hartslag gedetecteerd. Met deze bloeddrukmeter kun je drie keer achter elkaar meten, waarbij de meter het gemiddelde berekend (MAM).

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, dan is de meting minder betrouwbaar.

MAM Modus
In de MAM modus worden er automatisch drie metingen gedaan. Het resultaat van deze metingen wordt automatisch geanalyseerd en weergegeven. Omdat je bloeddruk constant schommelt, is een op deze manier bepaald resultaat betrouwbaarder dan een resultaat dat is verkregen door een enkele meting.

Datageheugen
Deze bloeddrukmeter heeft ruimte voor 99 metingen voor elk van de 2 gebruikers. De metingen worden automatisch opgeslagen.

Opgeslagen waarden
Door op de M-knop te drukken (wanneer het apparaat is uitgeschakelt) kun je de opgeslagen metingen bekijken. Eerst zal het gemiddelde van alle waarden worden getoond. Vervolgens wordt de laatst opgeslagen meting weergegeven. Als je daarna weer op de M-knop drukt zie je de vorige waarden. Door vervolgens weer op de M-knop te drukken kun je door alle opgeslagen meetresultaten heen bladeren.

Batterij bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool gaan knipperen zodra je de bloeddrukmeter aanzet. Het apparaat zal alsnog een betrouwbare meting doen, maar je moet wel zo snel mogelijk de batterijen vervangen.

 

MICROLIFE BPA3 PLUS MET MAM/PAD TECHNOLOGIE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items