opc_loader

MICROLIFE BPA2 BASIC

Artikelnr: BPA2BASIC

Productomschrijving Microlife BP A2 Basic Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 30 geheugenplaatsen
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Stoplicht bloeddrukclassificatie
 • Aanbevolen door de European Society of Hypertension 

65,95

De Microlife BPA2 Basic bovenarm bloeddrukmeter classificeert de bloeddruk met behulp van de traffic light indicator waardoor je direct weet of je bloeddrukwaarden goed zijn. Deze meter heeft 30 geheugenplaatsen en beschikt over de PAD technologie die een onregelmatige hartslag detecteerd. Daarnaast is het mogelijk om een adapter op de bloeddrukmeter aan te sluiten.

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, dan is de meting minder betrouwbaar.

Verkeerslichtindicatie in de weergave
De gekleurde lijn aan de linkerkant van het display toont de range waarin de gemeten waarden liggen. Afhankelijk van de uitgelezen waarde optimaal (groen), verhoogd (geel), te hoog (oranje) of gevaarlijke hoog (rood) geeft het de overeenkomende kleur aan. Deze classificaties zijn gebaseerd op internationale richtlijnen (aan ESH, AHA, JSH).

Datageheugen
Druk op de M-knop, wanneer het apparaat is uitgeschakeld. De weergave toont eerst «M» met het gemiddelde van alle waarden. Vervolgens wordt de laatst opgeslagen waarde weergegeven. Wederom op de M-knop drukken toont de vorige waarde. Door nogmaals op de M-knop te drukken, kun je door de meetresultaten heen bladeren.

Batterijen bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool knipperen zodra het apparaat ingeschakeld is (gedeeltelijk geladen batterij wordt weergegeven). Alhoewel het apparaat door zal gaan met betrouwbaar meten moet je de batterijen wel zo snel mogelijk vervangen.

Specificaties

Klinisch gevalideerd Ja
Aanbevolen door hartstichting Nee
Werking Vol automatisch
Bloeddruk indicatiebalk Ja
Berekent gemiddelde van de laatste 3 metingen Ja
Intellisense technologie Nee
Detectie onregelmatige hartslag Ja
Aantal geheugenplaatsen 30
Geschikt voor 2 personen Nee
Koppeling met smartphone Nee
Opladen via adapter Nee
Afmeting manchet (lxb)(cm) 22-42
Geslacht Dames
Merk Microlife
Fabriekstype BPA2 Basic
EAN 4719003310639

 

MICROLIFE BPA2 BASIC heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MICROLIFE BPA2 BASIC


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items