opc_loader

MICROLIFE BPA1EASY

Artikelnr: BPA1EASY

Bij deze Microlife BP A1 Easy komen meetprecisie en gebruiksgemak samen. De bloeddrukmeter heeft een A/A waardering gekregen voor de meetnauwkeurigheid en is eenvoudig te bedienen. De manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm.

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • Geheugen laatste meting
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Groot, eenvoudig leesbaar display
 • Zeer nauwkeurige meting 

 

45,95

Deze Microlife BPA1 Easy bovenarm bloeddrukmeter is het compacte instapmodel van de Microlife bloeddrukmeters. Deze bloeddrukmeter herinnert de laatste meting die je gedaan hebt. Daarnaast beschikt deze bloeddrukmeter over de PAD technologie die een eventuele onregelmatige hartslag detecteert. Ook is het mogelijk om een adapter op de meter aan te sluiten.

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, anders is de meting minder betrouwbaar. 

Batterij bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool knipperen zodra het apparaat ingeschakeld is (gedeeltelijk geladen batterij wordt weergegeven). Alhoewel het apparaat door zal gaan met betrouwbaar meten moet je batterijen zo snel mogelijk vervangen.

Datageheugen
Deze bloeddrukmeter slaat altijd het laatste resultaat aan het einde van de meting op. Om een waarde op te roepen, houd je de ON/OFF knop ingedrukt (het apparaat moet eerst zijn uitgeschakeld). Alle weergave-elementen worden nu getoond. Laat de knop los wanneer je de opgeslagen uitleeswaarde ziet en de letter «M».

 

Specificaties

Klinisch gevalideerd Nee
Aanbevolen door hartstichting Nee
Werking Vol automatisch
Bloeddruk indicatiebalk Nee
Berekent gemiddelde van de laatste 3 metingen Nee
Intellisense technologie Nee
Aantal geheugenplaatsen 1
Geschikt voor 2 personen Nee
Koppeling met smartphone Nee
Opladen via adapter Ja
Afmeting manchet (lxb)(cm) 22-42
Geslacht Unisex
Merk Microlife
Fabriekstype BPA1 Easy
EAN 4719003310646
MICROLIFE BPA1EASY heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MICROLIFE BPA1EASY


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items