opc_loader

MICROLIFE BPA100PLUS

Artikelnr: BPA100PLUS
Microlife

Deze volautomatische bovenarm bloeddrukcomputer is slechts met één druk op de knop te bedienen en heeft een handige kleur indicatie op het display. De Microlife BP A100 Plus heeft 200 interne geheugenplaatsen. Doe 1 of 3 metingen achter elkaar.

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 200 geheugenplaatsen
 • Kies uit één meting of drie metingen na elkaar
 • Display wordt rood of groen na de meting
 • Als beste getest door de Consumentenbond april 2012 

89,95
x
Verzendmethode
DHL (1 - 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen

Deze Microlife BPA100plus Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter heeft een handige kleur indicatie op het display. De bloeddrukmeter heeft 200 geheugenplaatsen en een adapterpoort om batterijen te besparen. Daarnaast beschikt deze meter over de PAD technologie die een onregelmatige hartslag detecteert. Daarnaat kun je 3 keer achter elkaar meten waarbij het gemiddelde wordt berekend (MAM). 

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, dan is de meting minder betrouwbaar.

MAM Modus
In de MAM modus worden er automatisch drie metingen gedaan. Het resultaat van deze metingen wordt automatisch geanalyseerd en weergegeven. Omdat je bloeddruk constant schommelt, is een op deze manier bepaald resultaat betrouwbaarder dan een resultaat dat is verkregen door een enkele meting.

Verkeerslichtindicatie in de weergave
De gekleurde lijn aan de linkerkant van het display toont de range waarin de gemeten waarden liggen. Afhankelijk van de uitgelezen waarde optimaal (groen), verhoogd (geel), te hoog (oranje) of gevaarlijke hoog (rood) geeft het de overeenkomende kleur aan. Deze classificaties zijn gebaseerd op internationale richtlijnen (aan ESH, AHA, JSH).

Datageheugen
Aan het eind van een meting slaat dit instrument automatisch elk resultaat op inclusief datum en tijd (in totaal 200 geheugenplaatsen).

Alarmfunctie
Deze bloeddrukmeter beschikt ook over een alarmfunctie. Dit kan een handig hulpmiddel zijn bijvoorbeeld ter herinnering voor het innemen van je medicijnen.

Opgeslagen waarden
Door op de M-knop te drukken (wanneer het apparaat is uitgeschakelt) kun je de opgeslagen metingen bekijken. Eerst zal worden getoond hoeveel waarden er in totaal zijn opgeslagen. Vervolgens wordt de laatst opgeslagen meting weergegeven. Als je daarna weer op de M-knop drukt zie je de vorige waarden. Door vervolgens weer op de M-knop te drukken kun je door alle opgeslagen meetresultaten heen bladeren.

Batterij bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool gaan knipperen zodra je de bloeddrukmeter aanzet. Het apparaat zal alsnog een betrouwbare meting doen, maar je moet wel zo snel mogelijk de batterijen vervangen.

 

Specificaties

Klinisch gevalideerd Ja
Aanbevolen door hartstichting Ja
Werking Vol automatisch
Bloeddruk indicatiebalk Ja
Berekent gemiddelde van de laatste 3 metingen Ja
Intellisense technologie Ja
Detectie onregelmatige hartslag Ja
Aantal geheugenplaatsen 200
Geschikt voor 2 personen Nee
Koppeling met smartphone Nee
Opladen via adapter Ja
Afmeting manchet (lxb)(cm) 22-42
Geslacht Unisex
Merk Microlife
Fabriekstype BPA100plus
EAN 4719003310288
MICROLIFE BPA100PLUS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items