opc_loader

The Lift

The Lift is een non chirurgische facelift kuur. Al bij het eerste gebruik van THE LIFT is er een verbluffend resultaat te zien. THE LIFT verstevigt de spieren in het gezicht en helpt om uw teint te laten stralen.THE LIFT maakt uw huid gladder en strakker en de liftende werking zorgt er voor dat u weer van uw jeugdige contouren kunt genieten.

Verzacht fijne lijntjes en vervaagt rimpels.

Onmiddellijk een fris en jeugdige uitstraling.
Een stralende jonge, frisse teint.
De huid voelt soepel en zacht aan.
U ziet er gewoon jaren jonger uit.

 

89,95
Verzendmethode
DHL:
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen

Hoe werkt het?

Het geheim van de trendy internationale make-up artists ! THE LIFT PETITE is geschikt voor thuisgebruik voor circa 10 behandelingen. THE LIFT  PROFESSIONAL is geschikt voor professionals zoals voor het gebruik in bijvoorbeeld schoonheidssalon, voor circa 60 behandelingen. 

THE LIFT bestaat uit de THE MASK poeder, vloeistof BOOSTER voor het mengen van het masker, en de LIFT Finishing Crème. Het masker van poeder en vloeibare boosters worden gemengd in een verhouding van 1:1 tot een emulsie. Het masker wordt aangebracht op het gezicht, hals en decolleté met het speciaal bijgevoegde penseel. Vermijd contact met de ogen en lippen.

Al snel na het aanbrengen voelt u het stimulerende effect. De verhoogde doorbloeding leidt tot een isotone (isometrische) spierspanning en verstevigt uw huid onmiddellijk.

Ter verbetering van de vitaliteit van de behandelde huid wordt vervolgens THE LIFT finishing crème aangebracht. Deze hoogwaardige crème ondersteunt de aanmaak van collageen en helpt bij de natuurlijke vernieuwing van de eigen huid. De huid is heerlijk zacht en soepel. THE LIFT is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel door voor vrouwen als mannen worden gebruikt.

 FAQ

Hoe lang kan ik THE LIFT laten intrekken?
Voor een snelle behandeling - 8 minuten, voor een maximale intensieve versteviging laat u THE LIFT tot 30 minuten intrekken. 

Zijn er contra-indicaties?
Nee, THE LIFT als een niet-chirurgische facelift heeft geen bekende contra-indicaties. Alhoewel het belangrijk is om voorzichtig te zijn als uw huid beschadigd is. Wonden dienen volledig genezen te zijn en gebruik THE LIFT pas na 6 weken wanneer u een chemische peeling heeft gehad.

Hoe lang blijven de effecten van THE LIFT zichtbaar?
Ongeveer 5-7 dagen blijft het resultaat zichtbaar, bij gebruik in deze regelmaat blijft het liftende effect optimaal.

Hoe vaak kan ik THE LIFT gebruiken?
De beste resultaten worden bereikt als u in de eerste week THE LIFT  2 tot 3 maal aanbrengt. Na deze behandeling kunt u THE LIFT 1 tot 2 maal per week aanbrengen voor een optimaal resultaat. THE LIFT bevat geen schadelijke stoffen zoals AHA's (alpha hydroxy Axid),  en kunt u zovaak gebruiken als u wilt. 

Is het veilig om THE LIFT  te gebruiken rond de ogen? 
Ja, maar niet aanbrengen op de oogleden.

Droogt THE LIFT de huid uit?
Nee, gebruik na het verwijderen van het masker THE LIFT Finishing Cream hierdoor blijft de natuurlijke pH-balans van de huid behouden..

Kan ik THE LIFT gebruiken bij couperose?
Ja, THE LIFT Finishing Cream bevat Calendula-extract dat kalmeert en verzorgt de huid en haarvaten.

Hoe lang is houdbaarheid van THE LIFT?
De houdbaarheid is beperkt en de houdbaarheidsdatum staat op de verpakkingen vermeld.


Kan ik THE LIFT gebruiken tijdens de zwangerschap?
Alle ingrediënten zijn natuurlijke niet-toxische stoffen. Toch is het altijd raadzaam om advies van uw arts te vragen. Waarschijnlijk heeft uw arts heeft geen bezwaar tegen het gebruik van THE LIFT.

Kan ik THE LIFT gebruiken wanneer ik in de loop van de laatste zes weken gebruik heb gemaakt van producten met Retin-A of Retinova?
Ja, THE LIFT bevat alleen natuurlijke ingrediënten en dringen niet door tot in de opperhuid. Retin-A kan uw huid gevoeliger echter wel gevoeliger maken voor de ingrediënten. Wees daarom voorzichtig bij het gebruik van dergelijke producten.

The Lift heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Laatst bekeken items
89,95