opc_loader

Bij the best Beauty Secrets kunt u op verschillende manieren uw betaling voldoen. Bankoverschrijving, Ideal, Paypal (VISA, Creditcard), Acceptgiro en Mistercash. We leggen u graag uit hoe eerder genoemde betalingsmogelijkheden in zijn werk gaat op onze webshop.

 

Bankoverschrijving. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst en wenst te betalen met bankoverschrijving krijgt u van ons na het plaatsen van uw bestelling een email met onze bankgegevens. Deze bankgegevens kan u gebruiken om via internetbankieren uw betaling te voldoen. Houd u er hier rekening mee dat de bestelling pas wordt verzonden als de betaling bij ons op de rekening staat. Binnen Nederland duurt dit doorgaans 1 werkdag. Vanuit het buitenland (Belgie etc.) duurt dit doorgaans 2 tot 4 werkdagen afhankelijk van uw bank. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt u hiervan per email op de hoogte gebrach. Uw order status zal veranderen van 'wachtend' naar 'betaling ontvangen'.

 

IDEAL (Mistercash) is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.  Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS bank kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van je bestelling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

Hoe werkt iDEAL?Wanneer je een bestelling plaatst krijg je bij het afrekenen de mogelijkheid om te kiezen hoe je de betaling wilt laten gebeuren. Hierbij kies je de optie iDEAL als deze nog niet geselecteerd is. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgestuurd naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw status zal direct veranderen naar 'Ideal Betaald' wanneer de betaling is gelukt. Wanneer de status niet verandert en de betalign wel bij u is afgeschreven is het raadzaam onze klantenservice hiervan op de hoogte te brengen.

 

Paypal is een internationaal Internet betalingssysteem voor iedereen die een email adres heeft. U kunt veilig online betalen gebruik maken van uw creditcard of bankrekeningnummer.